ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Rozszerzony panel u?ytkownika z jQuery (enhanced_user_info_panel)
Pieka
Rozszerzony panel u?ytkownika z jQuery (Enhanced User Info Panel with jQuery) to panel wzbogacony o linki do ostatnich postów/tematów, najnowszych postów na forum oraz zg?aszania linków, newsów, artyku?ów i zdj??. Jest to jeden z ostatnich prywatnych projektów Digiego wykorzystuj?cy bibliotek? jQuery, zaimplementowan? w PHP-Fusion v7. Posiada w standardzie równie? wy?wietlanie awatara.
Instalacja polega na podmianie w PA, a dok?adnie w zarz?dzaniu panelami standardowego panela u?ytkownika (user_info_panel) na rozszerzony (enhanced_user_info_panel). Za??czona paczka zawiera locale iso/utf-8.
Pieka dodał/a następującą plik:
v7-enhanced_user_info_panel.zip [15.74kB / 1085 Pobrane]

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 21:05:51
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrroger
W?a?nie czego? takiego potrzebowa?em!
Panel oczywi?cie dzia?a w 100%!

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Sony
Ta wtyczka dzia?a podobnie jak Accordion Navigation Panel (chodzi mi o rozwijane kategorie linków).

A czy mo?e korzysta? z tego samego pliku *.js ?

Pieka
Sony napisa?/a:
..A czy mo?e korzysta? z tego samego pliku *.js ?

Jesli boisz sie, ze dojdzie do konfliktu, spokojnie, nie masz sie czego obawiac, oba dzialaja razem prawidlowo.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
rash
Mam pytanie wys?a?em pliki na serwer, ale w zarz?dzaniu panelami nie mam w tej li?cie do wyboru enhanced_user_info_panel. Wie kto? mo?e czym to jest spowodowane?

ovan
Mo?e wys?a?e? do z?ego folderu? Mi dzia?a wy?mienicie^^ Wink

khaman
Sprawd? czy wrzuci?e? bezpo?rednio dany folder w plikami a nie np:

enhanced_user_info_panel/enhanced_user_info_panel/tu pliki.php

Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

DMac
Mam problem tego typu. Panel dziala ale jest caly czas rozwiniety.
Jak wejde do PA w zarzadzanie panelami i dam podglad to wszystko jest ok, pozycje sa zwiniete po kliknieciu rozwijaja sie.
Ale na stronie juz sa tylko rozwiniete.

Juz sobie poradzilem, mieszal mi jeden panel, w ktorym wstawiony byl kod php Smile
Edytowane przez DMac dnia 12.02.2009 10:54:49

www.alaskan.net.pl
Kopciak77
Panel podzielony jest na trzy kategorie (Opcje-Forum-Zg?o?) tylko dwa si? rozwijaj? (Forum-Zg?o?). Czy jest kto ch?tny na poprawienie kodu, je?li tak to dzi?kuj?.

Pieka
Kopciak77 napisa?/a:
Panel podzielony jest na trzy kategorie (Opcje-Forum-Zg?o?) tylko dwa si? rozwijaj? (Forum-Zg?o?). Czy jest kto ch?tny na poprawienie kodu, je?li tak to dzi?kuj?.

Panel jest podzielony jw. i dzialaja wszystkie wymienione opcje. Zakladka "Opcje" jest domyslnie otwarta.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
wojasek
A mi w PA otwieraj? i zamykaj? si? podkategorie a gdy go dodam i w??cz? to ju? nie dzia?a.

Kopciak77
Pieka napisa?/a:
Kopciak77 napisa?/a:

Panel jest podzielony jw. i dzialaja wszystkie wymienione opcje. Zakladka "Opcje" jest domyslnie otwarta.

To jest dobre rozwi?zanie ale po najechaniu na pozosta?e dwie opcje troch? to dziwnie wygl?da bo napisy (Forum oraz Zg?o?) pozostaj? bez zmian.Mianowicie moim zdaniem powinien markier zmieni? wygl?d albo automatycznie po najechaniu na jedn? z opcji powinno si? rozwija? na podkategorie . Je?li da si? to jako? zmieni? to i ma kto? ochot? to dzi?kuje Smile
Edytowane przez Kopciak77 dnia 19.02.2009 22:26:50

Kshyhoo
U mnie dzia?a ?licznie. Jest tylko ma?y problem z nicks_mod_13, bo podkre?la avatara kolorem grupy i dodaje przed nim ma?pk?...
Copyright (C) by Kshyhoo (R)
Wszystkie prawa zastrze?one.

www.kshyhoo.eu
wojasek
Kshyhoo u mnie te? to samo. I nie wiem jak to zlikwidowa?. Prawdopodobnie si? nie da, poniewa? "nicks_mod_13" daje prefix przed ka?d? grup?, a gdy klikniesz w niego przechodzi do profilu. A w "Rozszerzony panel u?ytkownika z jQuery" jest podany obrazek, który po klikni?ciu te? przechodzi do profilu. Czyli dwie wtyczki si? gryz?.

LAbUdZiN
Te? borykam si? z tym problemem wi?c nie podaje prefiksu tylko pogrubiam i zmieniam kolorWink

www.takgramy.pl
bartek124
Rozwi?zanie:
http://www.php-fu...ost_120334
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Artur-M
Gdzie zmieni?, ?eby wszystko by?o ca?y czas rozwini?te?

Pieka
Artur-M napisa?/a:
Gdzie zmieni?, ?eby wszystko by?o ca?y czas rozwini?te?

Edytuj plik eui.js, znajdz (linia ~3):
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i zamien na:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Artur-M
Wielkie dzi?ki Smile

Borek
Czy mo?na by by?o zrobi? tak, ?eby by? dorzucony do tego panel logowania i rejestracji? Chodzi mi o to, ?eby inni mogli si? logowa? i rejestrowa? przy u?yciu tego panela.

Wiadomo?? doklejona:

Ju? znalaz?em. Mój b??d. Ustawi?em widoczno?? panelu tylko dla u?ytkownikówSmile
Edytowane przez Borek dnia 14.09.2009 18:28:45

www.ddadc.com.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl