ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[OH] Forum Bot Agent Panel
Pieka
Forum Bot Agent Panel to, cytuj?: "Infusion pozwalaj?cy na dodanie do forum reklam w postaci posta wstawianego w miejscu podanym w panelu administracyjnym". Plik v7-forum_bot_agent_panel w za??czniku.
Autorem w/w jest nasz admin Wooya, za co b?dziemy mu wdzi?czni po kres swoich dni Wink

Instalacja odbywa si? jak ka?dej wtyczki, czyli:
1. Wstawiamy panel na serwer do katalogu infusions.
2. Instalujemy, nast?pnie w zarz?dzaniu panelami w??czamy panel z widoczno?ci? dla wszystkich.
3. W zak?adce "Wtyczki" znajdujemy nasz? wtyczk? i wstawiamy zgodnie z instrukcj? zawart? przy polu tekstowym, w?asny kod reklamy np. AdKontekst, AdSense etc.

Wtyczka jak widzicie, nie wymaga jakichkolwiek modyfikacji, poniewa? dzia?a przez output handling.

Wa?ne! Informacja odno?nie sposobu wstawiania reklam, cytuj?:
Z pewnych przyczyn nie mo?esz u?ywa? znaku " w kodzie JavaScript. U?yj w zamian znaku \'
Pieka dodał/a następującą plik:
v7-forum_bot_agent_panel.zip [7.24kB / 1154 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 25.11.2008 21:18:01
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:24:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
BenLomax
Pytanie: czy ta wtyczka dzia?a z forum od fusionboard4?

Pieka
BenLomax napisa?/a:
Pytanie: czy ta wtyczka dzia?a z forum od fusionboard4?

Sprawdz, to przeciez nie boli, a instalacja nie ingeruje w zaden sposob w pliki strony.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Hanys997
Nie dzia?a.
Pozdrawiam Hanys !

www.model-klub.pl
Ziom73
Mo?e kto? zrobi wersje która dzia?a z fusionboard4.

bartek124
A mo?e Ty zrobi? co? w ko?cu?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
slawekneo
Siemka :D

Ponizej zalaczam kod z poprawionym plikiem forum_bot_agent_panel.php

Poprawka zawiera:
- losowy system rozmieszczenia botagenta jest calkowicie poprawiony(poprzedni operowal na stalej liczbie postow 20 aktualny zlicza posty i wedlug nich rozmieszcza losowo)
- usuniecie wyswietlenia bota nad pierwszym postem oraz umozliwienie wyswietlenia go pod ostatnim postem (przy opcji losowego wyswietlenia bota)

Pozdro!!

Oto kod
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez slawekneo dnia 05.10.2008 19:11:02

ptq
Prawid?owo zainstalowa?em bot agenta z dzia?u download, i nie pokazuj? mi sie reklamy w polu jego "wypowiedzi". Dodam ze kod adsense wklejam bezpo?rednio w okno kodu bota.
-------------------------------
uwielbiam grzebanie w kodzie Grin

www.webbest.pl
Pieka
ptq napisa?/a:
Prawid?owo zainstalowa?em bot agenta z dzia?u download, i nie pokazuj? mi sie reklamy w polu jego "wypowiedzi". Dodam ze kod adsense wklejam bezpo?rednio w okno kodu bota.

Przeczytaj laskawie co pisze obok tego okna. Jest tam napisane jak nalezy spreparowac wstawiany kod.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ptq
?askawie przeczyta?em:
nazwa:
kod:
miejsce wy?wietlania:
w??czy? bota?

I to wszystko z instrukcji w panelu zarz?dzania co do obs?ugi Frown
Edytowane przez Pieka dnia 25.11.2008 21:13:18

www.webbest.pl
Pieka
ptq napisa?/a:
..I to wszystko z instrukcji w panelu zarz?dzania co do obs?ugi Frown

Z przykroscia stwierdzam, ze masz racje i wersja na forum nie zostala uzupelniona o informacje nt. wstawiania kodu reklamy. U nas jest wszystko i zasugerowalem sie. W zwiazku z tym, ponizej brakujaca informacja:
Z pewnych przyczyn nie mo?esz u?ywa? znaku " w kodzie JavaScript. U?yj w zamian znaku \'

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ptq
Wielkie dzi?ki, teraz mój "reklamator" dzia?a prawid?owo. Szkoda ?e sam na to nie wpad?em, bo prawie zawsze dodaj?c co? do kodu trzeba uwa?a? na te znaki.
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2008 11:09:20

www.webbest.pl
emil90ck
Witam
Wstawi?em do katalogu infusions pliki z paczki, które doda? Pieka. Zainstalowa?em wtyczk? i wstawi?em nast?puj?cy kod reklamy:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Miejsce wy?wietlania: Losowo
W??czy? bota?: opcje zaznaczy? na forum jak bota nie by?o tak nie ma pomo?e kto?
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2008 17:59:56

http://www.bluemoney.pl
ptq
Musisz doda? jeszcze panel.
w zarzadzaniu panelami wybierz z listy bota,
dodaj panel i w??cz go na li?cie.

www.webbest.pl
emil90ck
Zrobi?em tak i nic, sam z reszt? sprawdza?e?

ptq
Teraz po mojej ingerencji sprawa sie przeciez wyjasnila, ze na forum miales wylaczony panel bota Smile
Edytowane przez Pieka dnia 29.11.2008 13:32:02

www.webbest.pl
emil90ck
Sprawa zosta?a wyja?niona dzi?ki za pomoc ptq

piter555
Ja mam taki problem. Otó? po w??czeniu panelu, zaznaczeniu opcji "w??cz bota" jak i w??czeniu panelu w tematach wstawia mi posto-reklamy, ale nic si? nie wy?wietla. Kod reklamy jest taki sam jak pana @emil90ck. Wiecie co mog?oby by? tego przyczyn?? Prosz? o pomoc. Smile

emil90ck
Ustaw opcje ?eby panel by? wy?wietlany na dole i ?eby by? widoczny dal go?ci

piter555
Okey zrobi?em jak napisa?e?, ale i tak nie widz? tej reklamy. Czy istnieje mo?liwo??, ?e dla mnie nie s? widoczne? Cho? moim zdaniem to by?by bezsens. Ja korzystam z forum php-fusion v.7 . Je?li to by?a wa?na informacja to przepraszam, ?e zapomnia?em o tym wspomnie?. A je?li nie , to czy mo?liwe, ?e problem tkwi w samych reklamach googla?? Cho? podejrzewam, ?e problemem jest j?zyk w jakim jest sam kod. Bo na forum nie mo?na korzysta? z html'u. Wi?c co wy o tym s?dzicie??

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl