Zobacz temat
Podstrona/Forum dla konkretnych grup
|
|
Dum3l |
Dodany dnia 05.06.2016 23:59:05
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Data rejestracji: 05.07.2013 19:01 |
Witam! Jestem w trakcie tworzenia strony i napotka?em si? na problem. Mianowicie mam dodanych kilka wtyczek, które chcia?bym aby by?y dost?pne dla kilku grup. Mianowicie daj?c mo?liwo?? randze X dost?p grupa Y ju? go nie ma. Jest mo?liwo??, aby ustawi? dla wi?kszej liczby grup ni? jedna? Ta sama sprawa ma si? z forum. Chcia?bym zrobi? dla osób z rang? specjaln?, która jednocze?nie by si? wlicza?a do zarz?du, lecz nie jako Administrator. Czy jest takowa mo?liwo?? aby i w tym miejscu dost?p ustawi? wi?cej ni? jednej randze? |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 18:51:11
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
hans |
Dodany dnia 29.06.2016 11:16:30
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 5 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 22.06.2016 23:43 |
Nie jestem pewien czy o to Ci biega ale sprawd? sobie t? ?cie?k?: Panel admina/Zarz?dzanie tre?ci?/Forum jak zejdziesz na sam dó? strony masz istniej?ce dzia?y a do nich naciskaj?c "edytuj" mo?esz ustawi? praktycznie wszystko (pami?taj o zej?ciu na sam dó? po klikni?ciu "forum" jest tylko widoczna góra ekranu) |
|
|
staszekskobel |
Dodany dnia 29.09.2016 10:32:29
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 14.09.2016 09:54 |
Dum3l napisa?(a): Chcia?bym zrobi? dla osób z rang? specjaln?, która jednocze?nie by si? wlicza?a do zarz?du, lecz nie jako Administrator. Ja tak zrobi?em, stworzy?em sobie range m?odszy admin i tam nada?em uprawnienia w panelu administratora co ma si? mu wy?wietla?, np czarna lista (banowanie) i co? tam jeszcze nie pami?tam. On teraz wchodz?c w panel admina ma tylko te rzeczy, które mu ustawi?em, a nie ca?? zawarto??. |
|
Przejdź do forum: |