ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
A Ty co chcesz zmieni? na Supporcie?
bogdan
Zwró? uwag?, ?e sam sobie zaprzeczasz. Smile
Najpierw piszesz, ?e temat ma by? po to by -
...kto? móg? si? zorientowa? o czym jest mowa.

Czytaj?c nazw? "Thumb Ratings Panel (thumb_ratings_panel)" (to mój Grin )pocz?tkuj?cy nie zorientuj? si?.
Pó?niej sugerujesz na podstawie regulaminu, ?e ma to by? najwi?ksze minimum.
Nie jest si? w stanie zorientowa?, kto?, kto jest s?aby z webmasterki i jeszcze nie jest poliglot?, z samej angielskiej nazwy o co chodzi.
Czy w nazwie tematu pisz?c "... o czym jest mowa", ju? samo przez si? nie sugeruje/jesz wi?kszego opisu? Smile
Cz?sto - g?sto nie jeste? w stanie w dwóch wyrazach przet?umaczy? angielskiej nazwy.
Nawiasem mówi?c dobre by to by?o. Smile
Wierz mi, bo pisz? to na podstawie siebie i obserwacji innych, równie mniej bieg?ych, ?e ci??ko jest nieraz za?apa? o co chodzi w nazwie tematu.
Jak nazwa mówi - "Support - Wsparcie", czyli równie? - u?atwienie.
Czyta nazw? "Ji&Ha Gallery" i zastanawia si?, o co chodzi, wi?c otwiera tre?? w?tku, ?eby si? dowiedzie? i po kilku sekundach ju? wszystko wie.

Kupuj?c ksi??k?, zaciekawi? ma mnie tytu?, chyba, ?e znam ju? recenzj?, a nie przekopanie kilkunastu egzemplarzy i czytaniu streszcze? na winietach. Wink

Sumuj?c. Smile
Ja zasugerowa?em, ?eby nazywa? dodatki po polsku i angielsku - i nic wi?cej.Smile
Ty zanegowa?e? to, tylko nie wiedz?c czemu wyolbrzymiaj?c to co napisa?em do skrajno??.
Mamy dwie opinie i nie ma co ich wi?cej dr??y?. Smile
Pozdro.
bogdan Smile
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 03:24:22
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
krystian1988
Jak dla mnie jest wyra?nie napisane, a dwa powinno si? dodawa? te? w laboratorium pliki i jest ogólnie napisane jak mo?na wstawia? za??czniki.

P.S.
Przemku wchodz?c w zak?adk? dodaj link, artyku?, newsa menu jest rozwini?te Smile taki ma?y bug Wink
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

Borek
bogdan napisa?(a):

Kupuj?c ksi??k?, zaciekawi? ma mnie tytu?, chyba, ?e znam ju? recenzj?, a nie przekopanie kilkunastu egzemplarzy i czytaniu streszcze? na winietach. Wink

W?a?nie tym przyk?adem zaprzeczasz nazewnictwu w?asnych tematów. Np.: Mamy ksi??k? "Harry Potter i Zakon Feniksa". I tyle. A nie "Harry Potter i Zakon Feniksa. Ksi??ka o tym, jak czarodzieje tworz? sobie zgrupowanie przeciw Voldemortowi itp. itd.".

Zwró? uwag?, ?e sam sobie zaprzeczasz.

Zwró? uwag?, ?e nie zrozumia?e?. Czytaj?c nazw? "Ji&Ha Gallery" u?ytkownik wie, ?e b?dzie co? o galerii i wchodzi, ?eby poczyta? o niej co? wi?cej. Trzeba by? - za przeproszeniem - inteligentnym inaczej, ?eby nie umie? powi?za? "gallery" z "galeri?".
Nie pomagam przez GG, PW itp. Tylko tutaj.
php-fusion-pl.jpg

www.ddadc.com.pl
bogdan
Widocznie do takich nale??.
Reszt? pozostawi? bez komentarza, bo najwidoczniej mam za ma?e IQ.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Drecha
Prosz? zako?czy? t? nieprzyjemn? polemik?, bo to nie miejsce do tego. Takie spory prosz? za?atwia? w mniej publiczny sposób. Dzi?kujemy.

eldiablo
Mo?e udost?pnij na Twitterze i/lub G+ w newsach?

http://dropdire.pl
Drecha
W sumie, moim zdaniem bardzo dobry pomys?, trzeba si? anga?owa? w spo?eczno?ci Smile

Midori
Wystarczy przeszuka? forum przez Google i gotowe, ale problem le?y gdzie indziej, jest masa podobnych tematów, aczkolwiek czasem podobny nie znaczy to samo i to jest problemem. Brakuje mi tu wiki z sprawdzonymi , dzia?aj?cymi poradami pod konkretn? wersj? PHP-Fusion oczywi?cie. Na pewno co? takiego rozwi?za?oby wiele problemów i zmniejszy?o liczb? powtarzaj?cych si? postów. I wtedy logiczne by?oby post?powanie, ostrze?enie s?owne, id? szukaj w wiki rozwi?zania, a potem zak?adaj nowy temat. Je?li temat skutkowa?by nowym rozwi?zaniem problemu, to trafia?by do wiki jako kolejny poradnik i tak baza by?aby obszerna i aktualna.

PS. Ciekawostka
ani "Firefox'a" "Ognistym lisem".
taka ciekawostka co do tej nazwy to oznacza ona z wiki:
nazwa przegl?darki pochodzi od dos?ownego angielskiego t?umaczenia nazwy pandy ma?ej w potocznym j?zyku chi?skim – hǔo hú (火&#29392Wink, która dos?ownie oznacza ognisty lis i cz?sto jest stosowana tak?e na okre?lenie zwyk?ego lisa. Nazwa firefox znalaz?a si? na stronie internetowej Wellington Zoo zamiast w?a?ciwej nazwy angielskiej (red panda, lesser panda), cho? w j?zyku angielskim jako oznaczenie tego zwierz?cia nie jest popularna. Dopiero twórcy przegl?darki rozpowszechnili termin firefox w znaczeniu panda ma?a, a nie ognisty lis. Mimo to twórca loga Firefoksa ostatecznie umie?ci? w nim lisa, cho? pierwotnie zamierza? zamie?ci? pand? ma??.

Prawda to cie? co k?amie w ka?dy dzie?, i tak to wszystko trwa ob?uda ci?gle jest, i ka?dy o tym wie, lecz nikt nie mówi ?e czerwie? zmienia si? w b??kit, idea ta sama tylko w gwiazdki na b??kitnym tle ubrana.

Drecha
Wiki ju? by?a i nikt si? do pomocy nie kwapi?, wi?c zwin?li?my interes.

Midori
Zgaduj? ?e to przez do?? nietypowe formatowanie, ale s? inne silniki wiki z przyja?niejszym formatowaniem, np http://www.dokuwi...l:features
Prawda to cie? co k?amie w ka?dy dzie?, i tak to wszystko trwa ob?uda ci?gle jest, i ka?dy o tym wie, lecz nikt nie mówi ?e czerwie? zmienia si? w b??kit, idea ta sama tylko w gwiazdki na b??kitnym tle ubrana.

Konto ukryte
A to i ja co? dopisz?Smile Mo?e bardziej rozbudowa? powi?zanie z facebookiem, jakie? akcje na FB komentarze albo.. "Lubi? to.." Na naszym portaluSmile Nie no ?arcik z tym "lubi? to", ale tak powa?nie rzeczywi?cie mo?na by opublikowa? na ró?nych portalach spo?eczno?ciowych. W pewnym sensie mo?e to przyczyni? si? do nabycia wi?kszej grupy zainteresowanych, mo?e has?o "Masz w?asne konto FB? Za?ó? w?asn? stron? wejd? i zobacz, jakie to proste a ekipa specjalistów na forum pomo?e Ci stawia? krok po kroku" Smile W sumie im wi?cej ludzi z PHP-Fusionem tym lepiej dla forum zgadza si??

eldiablo
Polski supporcie czas na uspo?ecznienie! Znaczy si? ?wierkaj?cy newsami profil na Twitterze i fusionowe ciekawostki na Google+ Wink

+ wi?cej mo?liwo?ci "udost?pnij" w newsach

+ udost?pnij na forum

+ od?wie?enie katalogu stron postawionych na PHP-Fusion - miniatura/komentarze/oceny (np: gwiazdki)
Edytowane przez eldiablo dnia 28.07.2012 15:18:56

http://dropdire.pl
qba88
Witam, wed?ug mnie przyda?aby si? opcja obserwowania nie pojedynczych tematów, lecz ca?ego dzia?u forum np. Wtyczki i panele, je?li pojawia? by si? nowy temat w tym dziale dostawa? bym emaila. My?l?, ?e nie jest to trudne do zrobienia. Pozdrawiam.
strzelec.png
Je?li Ci pomog?em, kliknij "Pomóg?" pomogl.png

http://kubabu.pl/
Wolf93
W?a?nie si? zarejestrowa?em i mam dosy? istotn? uwag? dot. bezpiecze?stwa. Otó? serwis w mailu aktywacyjnym podaje login i has?o do konta! O ile podawanie loginu jest zasadne (kiedy np. zapomni si? go), to moim zdaniem has?a ju? nie...

Dzonson
Hmm co mnie denerwuje na tym supporcie, ogólnie to aktywno?? osób zarz?dzaj?cych supportem dlaczego ?? Po pierwsze zak?adamy tematy na które chcemy jak?? konkretn? odpowiedz lub podpowiedz, za zwyczaj takie osoby dostaj? ostrze?enie lub notk? od moderatora ale teraz odpowiadamy sobie za co?? za to ?e nie potrafimy opisa? tematu?? czy za to ?e czego? nie potrafimy i czekamy na gotowce?? a mo?e za to ?e administracja nie potrafi tego zrobi? lub odpowiedzie? na to ?? Moim zdaniem korzystanie z Angielskiego supportu jest w 100% lepszym rozwi?zaniem bo chocia? nie znam dobrze angielskiego ale odpowiedz i tak dostan? jako tako z któr? sobie poradz?, no i tyle by by?o z mojej strony.
Edytowane przez Dzonson dnia 17.10.2013 10:57:47
Znany wcze?niej jako Dzony88.

www.dzonso.web.ct8.pl
bogdan
Chyba troch? mylisz niektóre poj?cia. Szefostwo jest od pilnowania, zabezpieczenia, funkcjonowania Supportu, a nie tylko od udzielania porad. Modern - sama nazwa wskazuje. Support to Spo?eczno?? wzajemnie si? wspieraj?ca. My sami jako U?ytkownicy mamy si? wspiera?. Pod rozwag?. Smile
Nie podoba Ci si? modern? Zg?o? adminom. Co do Supportu - to czemu si? wi?cej nie udzielasz i nie odpowiadasz na w?tki bez odpowiedzi? Takie same nasz mo?liwo?ci jak ja. Ba - wi?ksze.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
kura100214
Witam Smile Postanowi?em od?wie?y? ten temat poniewa? mam propozycj? na od?wie?enie wygl?du a raczej ca?kowit? zmian? supportu Smile Moim zdaniem ten czerwony ju? jest przestarza?y i przyda?oby si? co? nowego ?adnego i przyjemnego Smile To tyle z mojej strony mi?ego dnia Smile

Pieka
Ja bym te? chcia?, tylko nikt nie chce zrobi? nowego...
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bogdan
Grin Grin Grin
(to nie spam, to wyra?enie ch?ci).
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
kura100214
Z tego co widz? jest na forum sporo osób które potrafi? stworzy? dobty them.. Wi?c mo?e by tak administracja pomy?la?a nad jakim? konkursem na naj?adniejszego thema pod support Smile Wtedy my?l? ?e by?oby ch?tnych Smile

Dopisek:

Mi po g?owie chodzi ten Them:
www.php-fusion.co.uk/infusions/addondb/img/screenshots/1273.png

Lekko mo?na zmodyfikowa? i by?by dobry Smile

PW od moderatora:
  1. Ogólna uwaga - khaman 02.04.2014 18:07
kura100214 dodał/a następującą plik:
196b347e.zip [94.74kB / 824 Pobrane]

Edytowane przez kura100214 dnia 01.04.2014 12:46:05

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl