ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
PHP-Fusion.pl dla WO?P 2014
DJPromo
Tak jak rok poprzednio, a chyba stanie si? tradycj? rozpoczynamy temat PHP-Fusion.PL dla WO?P 2014.
Moje pytanie brzmi Organizujemy wspólnie co? dla XXII Fina?u WO?P w tym roku ?

Mi?o b?dzie jak wypowiecie si? w jakiej formie np w tym roku mogliby?my do??czy? si? do wsparcia Wielkiej Orkiestry ?wi?tecznej Pomocy Smile b?d? mo?e ma kto? z was ciekawy pomys? jak to zorganizowa?.

Mo?e jest te? kto? kto by chcia? w tym roku poprowadzi?, albo wspiera? jako? ewentualnie akcj? dla WO?P.

Wszystkie odpowiedzi prosz? pisa? w tym temacie Dzi?ki Wink

Lista Osób które wp?aci?y na aukcj? I

Otrzyma?em wp?at? na WO?P od:

1.DJPromo = 20z?
2.GosiaM = 50z?
3.bogdan = 20z?
4.ZBYSZKO = 15z?
5.hoopak = 20z?
6.PHP-Fusion.pl = 20z?
7.Smerfetka = 30 zl

Razem 175z?
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 00:08:40
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
khaman
Ja my?l?, ?e co roku robimy co? dla WO?P, wi?c i tym razem nie mo?e nic nie by?. A co, to pozostaje do ustalenia.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

poki289
DJPromo z tego co kojarz? (a jestem ju? na PF Polska kilka lat) to jedne i te same osoby bior? udzia? w takich akcjach. Jestem pewien ?e pajacyk w tym roku b?dzie, szkoda ?e ja w tym nie bra?em udzia?u ale w tym roku postaram si? wspomóc.

www.add-ons.pl
DJPromo
@poki289 Nie musi tak by? jest nas tylu tutaj ze nawet jak by 30 osób si? przy??czy?o by?o by super Smile Im wi?cej nas tym lepiej i wi?ksze wsparcie mo?emy ze swojej strony jako spo?eczno?? da?.
Tu nie trzeba od razu dawa? 10, 20 z? czy 50 wystarczy np 1z? a co? od siebie si? daje tak jak to WO?P g?osi ju? od 22 lat i co roku nas kwota zadziwia.
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

krystian1988
Jestem za pomys?em jak co roku i o ile dam rad? b?d? wspiera? pomys? kolegi. Mam nadziej? ?e i w tym roku b?dzie support z aukcjami i dodamy co? od siebie dla innych.
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

Pieka
Niestety nie dam rady zorganizowa? innych przedmiotów aukcji, które planowa?em. B?d? na nast?pn? orkiestr?.

Zatem, czy dwie aukcje bannerowa i z kontem WWW b?d? zadowalaj?ce, czy mo?e macie inny, realny do wykonania pomys? na przedmiot aukcyjny.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
Macie moje poparcie jak zawsze Smile
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Pieka
Jestem na etapie przygotowa? i potrzebuj? wi?cej ni? jednego g?osu, a s? nas tu tysi?ce... Jak wida? chyba tylko teoretycznie i w liczbach.

Wracaj?c do tematu, wystawiamy aukcje konkretnie z czym?
  1. Banner na miesi?c.
  2. Konto WWW.
  3. Co? innego ze wskazaniem co.

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lui
Banner na miesi?c OK

www.lui.ugu.pl
khaman
A co wy na to, robimy zbiórk? min 10z?, i w?ród wp?acaj?cych rozlosujemy 2 gry na PC?
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

DJPromo
@khaman - Bardzo fajny pomys? mo?e by? te? np jaki? film DVD albo inny przedmiot, który kto? chce przekaza?.

Przemku je?li nic innego nie b?dzie to konto czy reklama jest w sam raz. Jak wida? ma?o nas si? chce wypowiedzie? a szkoda
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Pieka
DJPromo napisa?(a):
Przemku je?li nic innego nie b?dzie to konto czy reklama jest w sam raz. Jak wida? ma?o nas si? chce wypowiedzie? a szkoda

Dzi?kuj? Robert za odpowiedz Smile
Nadal czekam na dalsze wypowiedzi kole?anek i kolegów. Nie jeste?my tu chyba sami z Robertem i luim?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pieka
Przed chwil? zosta?a wystawiona pierwsza aukcja WO?P z przeznaczeniem "Na zakup specjalistycznego sprz?tu dla dzieci?cej medycyny ratunkowej i godnej opieki medycznej seniorów".

Przedmiotem aukcji jest 1 miesi?c wy?wietlania bannera na naszym Supporcie.

Aukcja: http://aukcje.wos...on-i895481
Nasz alias aukcji: http://wosp.php-fusion.pl

Tradycyjnie zaczynamy od 10z?, a ca?? wylicytowan? kwot? przekazujemy na XXII Fina? WO?P.

Mamy nadziej?, ?e równie? Wy pomo?ecie nam rozreklamowa? t? aukcj?. Liczymy na Was.

Zapraszamy wszystkich do licytowania. Pomó?cie nam pomóc dzieciom i seniorom!

Za wszelk? pomoc i udzia? w tym przedsi?wzi?ciu dzi?kujemy i pozdrawiamy.

Ekipa Polskiego Supportu PHP-Fusion

PS Je?li chcecie nam pomóc w wylicytowaniu jak najwy?szej kwoty na rzecz WO?P, to mo?ecie zrobi? to wstawiaj?c na swoich stronach nasz banner aukcji, którego kod znajdziecie poni?ej.

www.php-fusion.pl/images/wosp_php-fusion-pl_2014.jpg

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Wystarczy wstawi? np. jako nowy panel.
Dzi?kujemy.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
I w tym roku Osoby, które chc? wesprze? tegoroczn? akcje PHP-Fusion dla WO?P udost?pniam konto do wspólnego zbierania na aukcj?. Za wylicytowan? sum? wystawimy wspólny banner www.pajacyka.pl z Nickami.

Konto zbiórki:
Robert Jankowski
Wroc?aw
WBK
69 1090 2486 0000 0001 0582 2988

Tytu?em: WO?P PHP-FUSION - nick z forum.

Po zaksi?gowaniu wysy?am potwierdzenie

Ps.// Prosz? o info na PW albo maila o wp?acie
Edytowane przez DJPromo dnia 04.01.2014 18:16:42
Pomog?em Kliknij Pomóg?

khaman
Dodatkowo do wygrania tym razem dwie gry. Jak to zrobi?? Wystawiamy aukcj? na banner z pajacykiem (pami?tajcie potem o klikaniu w pajacyka). Wp?acamy minimum 10 z? na konto w po?cie powy?ej. Ca?o?? zostaje przekazana na WO?P, a w?ród wp?acaj?cych wylosujemy 2 gry:
- Trine 2, Youtube; (Windows, Mac, Linux)
- Giana Sisters Twisted Dreams, Youtube (wymagany Steam).

DJPromo
Tradycyjnie jak co roku od Siebie wp?acam na start 20z?.
Otrzyma?em wp?at? na WO?P od:

1.DJPromo = 20z?
2.GosiaM = 50z?
3.bogdan = 20z?
4.ZBYSZKO = 15z?

Razem 105z?
Edytowane przez DJPromo dnia 07.01.2014 13:05:47
Pomog?em Kliknij Pomóg?

bogdan
Tak mi si? jako? nasun??o na my?l - bardzo cz?sto by?y kierowane do mnie pretensje o ma?e zaanga?owanie na Forum.
Zastanawia mnie gdzie si? podzia?y te osoby, wg. których one si? bardziej udziela?y.
Nie chc? si? tu gloryfikowa?, tym ?e t? niewielk? kwot? wp?aci?em, ale powiem Wam smutno wygl?da ta statystyka...
Nie wiem, czy si? wstydzi? za nas wszystkich, czy oboj?tnie na to patrze?.
Jedno i drugie jest przykre.
Wiem, ?e nie mo?na nikogo zmusi? do Daru z serca, ale ...
S?dz?, - ale to chyba nie o to chodzi, - jakby by?y np. prezenty za sam udzia? w postaci fonów, tabletów, etc. ch?tnych by?oby wi?cej.
Bez komentarza ...
Gdzie? si? zawieruszy?y Polskie Serca.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
DJPromo
Wiesz Bogdan trudno tu si? wypowiada? i cokolwiek sugerowa?. Aukcja i wsparcie z naszej strony jest a kto si? do tego do??czy to ju? inna sprawa kto? przy??czy si? do nas a inny przy??czy si? w dniu fina?u.

1.DJPromo = 20z?
2.GosiaM = 50z?
3.bogdan = 20z?
4.ZBYSZKO = 15z?
5.hoopak = 20z?
6.PHP-Fusion.pl = 20z?
7.Smerfetka = 30 zl

Razem 175z?
Edytowane przez DJPromo dnia 10.01.2014 17:56:22
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Pieka
Do ko?ca aukcji pozosta?o ju? tylko kilka godzin.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
Je?li kto? jeszcze co? od siebie chce przekaza? na WO?P to prosz? koniecznie pilnie o PW albo maila tak, abym podbi? aukcj?.
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl