ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Panel powitania dla Go?cia i U?ytkownika. (Time - Greeting Panel)
bogdan
Siemanko.Smile
Fajny panelik pobrany ze strony Autora.
Ale tak mi wybra? ja... przez te nasze polskie znaki, ?e ju? dym uszami szed?.Grin
Musia?em zmieni? kod pliku, czcionk? (jest ta z pierwszego screena) i doda? linie w localach.
Sprawdza?em, ale potrzebna by?a do tego zmiana czasu na stronie i mog?em si? zakr?ci?.Grin

Nazwa dodatku: Time - Greeting Panel
Wersja: v1.00
Kompatybilno?? PHP-Fusion: v7.02.xx
Autor: PHP-Fusion Mods UK
Wsparcie: PHP-Fusion Mods UK
Licencja: GNU Affero GPL v3

Opis:
Panel powitania dla Go?cia i U?ytkownika.
Wy?wietla w zale?no?ci od pory dnia ró?ne obrazki wraz z krótkim pozdrowieniem i godzin? ustawion? na stronie.

Wygl?d:
img.liczniki.org/20130906/Ashampoo_Snap_2013_09_06_13h48m59s_003_-1378474073.png
img.liczniki.org/20130906/Ashampoo_Snap_2013_09_06_13h37m36s_001_-1378469489.png

Instalacja:
Prze?lij wszystkie pliki z katalogu do odpowiednich folderów na swoim serwerze.
Przejd? na swojej stronie do PA -> zarz?dzanie stron? -> Panele - Dodaj panel, wybierz z rozwijanej listy - time_greeting_panel, ustaw jako boczny, zapisz i w??cz.
Ma dzia?a?. Smile

Dodano:
Polskie pliki j?zykowe w obu kodowaniach, polsk? licencj?, plik ReadMe_PL, screen.

Dodano do MODs -> http://mods.php-f...ad_id=1545
bogdan dodał/a następującą plik:
v7-02_tiime_greeting_panel_v1-00_pl.zip [78.26kB / 617 Pobrane]

Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 15:45:14
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 22:24:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
KOSWOJ
Witam.
Chcia?bym zainstalowa? panel Time greeting panel i latest_video_side_panel na stronie .W opisie jest -Prze?lij wszystkie pliki z katalogu do odpowiednich folderów na swoim serwerze.- Prosz? o pomoc bo nie wiem do jakich folderów mam to przes?a? na serwerze.Stron? mam na php-fusion7.02.06 Jestem po 60-ce i stron? uda?o mi si? uruchomi? dzi?ki wiedzy z internetu ale dopiero si? ucz? .Prosz? wi?c o pomoc. Pozdrawiam
Edytowane przez KOSWOJ dnia 08.10.2013 21:56:14

www.kakolewnica-info.cba.pl
piotrek199214
Wysylasz ca?y folder time_greeting_panel do folderu: www.twoja_strona.pl czyli ??czysz si? ze swoim serwerem tak jak wrzuca?e? pliki do instalacji php-fusiona i wchodzisz do g?ównego folderu i tam masz kilka podfolderów i odnajdujesz infusion i tam wrzucasz ten folder Wink.
Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.

www.piocom.eu
KOSWOJ
Wrzuci?em ten folder w infusion ale jak wchodz? w panele - nowy panel i wybieram z listy time_greeting_panel- potem zapisz to na stronie nie widac tego panelu. Zak?adam wnowy panel jak i w istniej?cy panel na stronie i po wybraniu time_greeting_panel panel -panelu tego nie widz? na stronie. Nie wiem co ?le robi? .Wrzucam to Total Commanderem
Edytowane przez KOSWOJ dnia 08.10.2013 22:21:04

piotrek199214
Musisz go jeszcze w??czy? tam gdzie si? wybiera i dodaje.
Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.

www.piocom.eu
bogdan
Je?li dodajesz TC na serwer, to te? sprawd?, czy nie zmieni?o Ci wielko?ci liter nazw plików/folderów - lubi tak robi?.
Po prostu porównaj jak wygl?daj? nazwy po rozpakowaniu na kompie i jak na serwerze.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
KOSWOJ
Sprawdzi?em,?e na kompie i na serwerze nazwa jest inna .Time__Greeting__pane s? z du?ej litery a na serwerze time_greeting_pane jest z ma?ej litery ,czy co? tu trzeba zmieni? i jak zmieni?

Po??czony z 09 pa?dziernik 2013 11:42:
Wszystko robi? jak napisano
-wchodz? w panele
-dodaj panel
-wybieram panel np. powitanie
-wybieram time_greeting_panel
-zapisz potem w??cz panel i gdy wchodz? na stron? to nie ma tam tego panelu.
Gdy w panelu powitanie wybieram z listy slide_center_panel którego te? pobra?em ze strony to panel dzia?a mi i jest ok
Natomiast gdy wybieram z listy time_greeting_panel lub Video_Infusion_panel to panela pózniej nie wida? na stronie.
Prosz? o pomoc .Pozdrawiam
Edytowane przez KOSWOJ dnia 09.10.2013 11:42:29

bogdan
Powoli, bo ja ju? si? gubi?.
Prawdopodobnie gryz? Ci si? skrypty.
Skupmy si? na jednym, czyli na panelu powitania.
Zrób na pocz?tek tak - w ustawieniach paneli wy??cz slide_center_panel i video infusion.
Sprawd?, czy samo powitanie dzia?a, pó?niej w??czaj kolejno te wy??czone i sprawdzaj.

Podaj te? w profilu adres strony i jak? posiadasz wersj? PHP-Fusion.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
KOSWOJ
Witam
Wchodz? w panele i w panel powitanie potem edytuj i w nazwie pliku panelu z listy wybieram slide_center_panel ,potem robi? zapisz i w??cz panel i wszystko mi dzia?a .Na stronie wida? slide_center_panel .
Natomiast gdy w nazwie pliku panelu wybieram time_greeting_panel i robi? zapisz ,to na stronie nie wida? tego panelu. Próbowa?em doda? nowy panel i wtedy te? nie wida? tego panelu na stronie.Wrzuci?em na serwer video infusion. do katalogu infusion które pobra?em ze strony forum i gdy próbowa?em w??czy? to te? mi nie dzi?a, nie wida? go na stronie.
Próbowa?em te? zainstalowa? jcarousel_panel i te? po zapisaniu i w??czeniu panela nie wida? go na stronie.Wszystko robi? zgodnie z instrukcj? i ni? nie dzia?a.Stron? mam na PHP-Fusion v7.02.06.
Prosz? o porad? jak zrobi? ?eby mi to dzia?a?o.
Pozdrawiam

bogdan
Cze??.
Najlepszym wyj?ciem chyba b?dzie, ?eby nie mota? si? ju? z postami, bo w sumie dalej nic z nich nie wynika, to b?dzie utworzenie konta testowego z dost?pem do PA i wys?ania komu? na PW danych, niech kuknie co z tym zrobi?.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
KOSWOJ
Dzi?ki za podpowiedz ,b?d? jeszcze próbowa? wrzuci? na serwer jaki? inny panel i umie?ci? go na stronie.

bogdan
Co? musisz robi? ?le przy dodawaniu.
Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 15:41:11
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
KOSWOJ
Witam
Ju? uruchomi?em Time - Greeting Pane i dzia?a
Nie mam tylko tego napisu na górze -Witaj Go??iu-
Jet tylko godzina i czy tak ma by? czy co? trzeba jaszcze w??czy?
Dzi?ki za podpowied?
Edytowane przez KOSWOJ dnia 11.10.2013 09:39:18

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl