ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 24

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Poprawne dodanie statystyk stat24, stat4u i innych tego typu
Football-Graphic
Ja ttego b??du nie widz?... szuka?em ju? z godzin? i nic. Przy echo da?em ' zamiast " i to samo. A zamkni?cie ? Przecie? to standardowe zamkni?cie. Mo?e mi kto? podpowie co ?le bo ja chyba ?lepy.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 17:34:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jozio_94
Football-Graphic napisa?(a):

Ja ttego b??du nie widz?... szuka?em ju? z godzin? i nic. Przy echo da?em ' zamiast " i to samo. A zamkni?cie ? Przecie? to standardowe zamkni?cie. Mo?e mi kto? podpowie co ?le bo ja chyba ?lepy.

Tak to powinno wygl?da?:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Football-Graphic
Dzi?ki bardzo , czyli niepotrzebnie wstawia?em \" zamiast " wystarczy?o wszystkie " na '

damian24
Witam serdecznie, czy ten kod jest poprawnie przekszta?cony chodzi mi o " na ' i itp. Bo chyba co? jest ?le bo nie nalicza wej?? na stron?. Z góry dzi?kuje.

PW od moderatora:
  1. Ogólna uwaga - bogdan 27.11.2013 10:54
  2. Przeniesienie posta - bogdan 27.11.2013 10:56

poki289
Damian daj oryginalny kod stat.4u.pl to ci przerobi?, poniewa? w Twoim jest wiele b??dów np. target=_top, width=1, height=1.

www.add-ons.pl
damian24
Witaj poki289 poradzi?em sobie Smile

PW od moderatora:
  1. Brak stopki! - bogdan 09.12.2013 06:55

squesh
Witam,

Przeczyta?em tematy na tej stronie i zmodyfikowa?em kod statystyk stat4u. Niestety nie zlicza wej?? (zliczy?o tylko 3 wej?cia moje podczas próby dodania kodu w panelu).
Dodaj?c bez echo - nie wy?wietla nic, dodaj?c z echo wizualnie jest ok, brak b??dów ale nie liczy.

Statystyki dodaj? jako dodatkowy panel boczny na stronie. Prosz? o pomoc.

edit: Po wej?ciu w panel i daniu podgl?du bez zapisu zauwa?y?em, ?e co? zacz??o zlicza?.
Nie wiem czy to pomog?o :P Na razie statystyki si? podnosz? (nie wiem czy wszystkie wej?cia bo tego nie sprawdz?) :)

Gdyby jednak kto? chcia? zerkn?? to mo?e powiedzie? czy kod, który doda?em nie ma b??dów i tak mo?e zosta?.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - bogdan 25.01.2015 21:20

Edytowane przez squesh dnia 25.01.2015 21:11:02

http://pctmedia.pl
bogdan
Dopisuj si? do istniej?cych tematów, a nie zak?adaj nowy w?tek dotycz?cy ju? poruszanego tematu.

Je?li pierwszy razi instalowa?e? staty, to na pierwsze zliczanie trzeba odczeka? jaki? czas.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
dyguss
Witajcie, czyta?em ten w?tek i post?pi?em zgodnie z instrukcjami ale ci?gle wywala mi b??dy i nie zlicza statystyk. Nie wiem gdzie mam dok?adnie wklei? kod statystyk bo zawarto?? mojego pliku footer.php jest zupe?nie inna ni? prezentowana w pierwszym po?cie tego w?tku.

Mo?e kto? z Was b?dzie w stanie mi pomóc. Na pocz?tek kod statystyk:

Natomiast zawarto?? pliku footer.php wygl?da tak:

Co robi? ?le?

patro
Pomo?e kto? bo nie zlicza statystyk :(

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl