Zobacz temat
U?ytkownicy/Ekipa status off/online (Users Team Online Panel)
|
|
bogdan |
Dodany dnia 26.07.2012 19:32:38
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2451 Pomógł: 164 ![]() Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Siemanko. ![]() Tym razem moja "m?czarnia". Czyta?em gdzie?, kiedy?, ?e kto? chcia? status ekipy. Postanowi?em spróbowa? zmodyfikowa? "online_users_panel", korzystaj?c ze skryptu panelu "crew_status_panel" Smokeman'a. Co? mi z tego wysz?o, w dzienniku w ko?cowej wersji nie widzia?em b??dów. ![]() Pozwoli?em sobie na nadanie nazwy temu panelowi. ![]() Troch? przerobi?em, troch? podkoloryzowa?em... ![]() Nazwa: Users Team Online Panel Wersja: 1.00 Autor: Digitanium U?yto skryptu: Smokeman Modyfikacja: bogdan - lajkonik Strona/wsparcie: Polski Oficjalny Support PHP-Fusion Kompatybilno?? PHP-Fusion: v7.01.xx, v7.02.xx Licencja: GNU Affero GPL v3. Opis: Modyfikacja panelu "online_users_panel". Do standardowych funkcji: Go?cie/U?ytkownicy online, najnowszy U?ytkownik, do??czy?em "Status Ekipy". Pokazuje status off/online G?ównego Admina/ów, Adminów, Moderatorów. Wygl?d: ![]() Instalacja: Wrzu? wszystkie pliki i foldery do odpowiednich katalogów na swoim serwerze. Przejd? do PA -> zarz?dzanie stron? -> panele -> dodaj panel, wybierz z rozwijanej listy "users_team_online_panel", ustaw jako boczny,zapisz i w??cz. Dodane polskie pliki j?zykowe w obu kodowaniach, plik ReadMe_pl, screen. Dodane do MODs.
bogdan dodał/a następującą plik:
Edytowane przez bogdan dnia 23.09.2012 17:48:58 Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. ![]() |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 17:26:55
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
bartek124 |
Dodany dnia 26.07.2012 22:47:46
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3264 Pomógł: 236 ![]() Data rejestracji: 26.05.2007 12:25 |
Ten panel zawsze denerwowa? mnie ilo?ci? zapyta? które sobie wykorzystuje, a Ty jeszcze do?o?y?e?! ![]() Ogólnie spoko, ale kilka uwag: - dobrze by by?o, gdyby cz?onkowie ekipy si? nie powtarzali. Tzn je?li bogdan jest w SuperAdminach, to w moderatorach nie ma sensu go wy?wietla? ponownie, prawda? - NIGDY nie zostawiaj na ko?cu pliku pustej linii (chodzi mi o plik users_team_online_panel.php)! Ba, najlepiej gdyby w ogóle znacznik ?> nie by? wykorzystywany. Przez takie co? ludzie cz?sto p?acz? nad b??dem "Headers already sent by...", a zlokalizowa? go jest stosunkowo ci??ko. Poza tym, dobra robota ![]() |
|
|
bogdan |
Dodany dnia 27.07.2012 08:40:11
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2451 Pomógł: 164 ![]() Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Newton "zaskoczy?" jak dosta? jab?kiem, mo?e ze mnie te? co? b?dzie. ![]() A powa?enie - to taka opinia - szczególnie pierwsze zdanie mobilizuje do dalszej nauki, bo wiadomo, ?e mo?na poprawi? na lepsze, tylko trzeba poszuka?. Dzi?ki Bartek, takie opinie buduj?. ![]() Paczk? poprawi?em, zlikwidowa?em pust? lini?. Powtarzanie si? cz?onków ekipy te? mnie ku?o w oczy, ale by?em taki uhahany, ?e znikn??y b??dy, wi?c postanowi?em to zostawi? do poprawki w nast?pnej wersji, o ile mi si? uda. ![]() Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. ![]() |
|
Przejdź do forum: |