ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Last & Next Match Panel
Chemikpil
@TheGuziol Mia?e? wcze?niejsz? wersje, odinstalowa?e? j?? Je?eli nie to dlatego mo?esz mie? b??d z tabel?.
Co do przenoszenia nast?pnego meczu do ostatniego to ok b??d jest, ale nie istotny dla reszty danych.

Wiadomo?? doklejona:
Paczka poprawiona.
Edytowane przez Chemikpil dnia 26.04.2011 08:20:42
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 15:07:49
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Chrzano
Wtyczka bardzo fajna i przede wszystkim banalna w edycji. Jednak mam problem, otó? doda?em logo zespo?u xxx. Nast?pnie umie?ci?em dru?yn? xxx w meczu z yyy i xxx nie mia?a logo, mimo i? wcze?niej go wrzuca?em. Prosz? o jak?? ma?? porad? co robi? ?le ;p

Chemikpil
Czy zespó? xxx posiada? polskie znaki w nazwie a ty u?ywasz kodowania ISO?

www.chemikpil.pl
Borek
W panelu jest tak, ?e ka?dy wyraz jest na jedn? linijk?. Jak mog? zrobi?, ?eby tak nie by?o, a ca?a nazwa by?a w jednej?

www.ddadc.com.pl
jan111to
Witam. Sciagnalem wtyczke i na mojej stronie (fcaquila.aq.pl) nad nia wystepuje taki znaczek:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pomoze mi ktos?
Edytowane przez Pieka dnia 19.09.2011 16:10:48

LG Fan
jan111to napisa?(a):

Witam. Sciagnalem wtyczke i na mojej stronie (fcaquila.aq.pl) nad nia wystepuje taki znaczek:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pomoze mi ktos?

Mia?em ten sam problem po aktualizacji na nowsz? wersj?. O ile pami?tam pomog?a zmiana kodowania.

www.secretland.net.pl
jan111to
Jak zmieni? kodowanie, ?eby by?o wszystko ok i nie wy?wietla? si? b??d?

Detektyw Monk
Notepad++ ma tak? opcj?, ale na wszelki wypadek masz w za??czniku poprawiony plik.
Detektyw Monk dodał/a następującą plik:
polish-utf8_5.zip [1.01kB / 808 Pobrane]

www.revelation.on-deck.eu
Chemikpil
Detektyw Monk napisa?(a):

Notepad++ ma tak? opcj?, ale na wszelki wypadek masz w za??czniku poprawiony plik.

Dok?adnie, po to w?a?nie umie?ci?em tam ten plik, do tego pisa?em o tym w pliku readme i w samym pierwszym po?cie.

www.chemikpil.pl
jan111to
Detektyw Monk napisa?(a):

Dzi?ki, ale mimo podmiany nadal nie ma zmiany i jest ten sam b??d z krzaczkami.

Po??czony z 29 pa?dziernik 2011 17:07:
Mam pytanie: ktos mi kiedys edytowal ten skrypt, zeby dzia?a? pod EF IV. Wszystko jest ok, ale nie przelacza sie zakladka pomiedzy "Ostatni Mecz" ani "Nastepny Mecz", tylko mnie wyrzuca na gore strony. Co moze byc ?le ???
Edytowane przez jan111to dnia 29.10.2011 17:07:18

Chrzano
Witam!
Mam problemy z tym panelem, wrzuci?em, ?adnie wszystko dzia?a, poza... logo. Dodaj? logo pod t? sam? nazw? co nazwa zespo?u, klikam: dodaj logo, my?li my?li i w ko?cu od?wie?a si? tak jakby i wszystko si? czy?ci. Nie ma ?adnej informacji. Loga na stronie te? nie wida?. O co chodzi?

Drecha
Na pewno masz dobrze ustawione CHMOD-y na katalog, gdzie ma wgra? si? logo?

Chrzano
A jakie maj? by??
Edytowane przez Pieka dnia 20.11.2011 05:51:43

LG Fan
Chrzano napisa?(a):

Witam!
Mam problemy z tym panelem, wrzuci?em, ?adnie wszystko dzia?a, poza... logo. Dodaj? logo pod t? sam? nazw? co nazwa zespo?u, klikam: dodaj logo, my?li my?li i w ko?cu od?wie?a si? tak jakby i wszystko si? czy?ci. Nie ma ?adnej informacji. Loga na stronie te? nie wida?. O co chodzi?

Obrazki musz? by? w odpowiednim formacie by? mo?e to jest przyczyn?. Je?li dobrze pami?tam dopuszcza si? gif, jpg. Spróbuj wszystkie loga pozmienia? na gify i wgra?.

www.secretland.net.pl
Chili90
Witam. W jak najprostszy sposób wgra? na stron? 3 takie wtyczki ?eby nie kolidowa?y z sob? i ka?d? mo?na by?o oddzielnie zmienia?. Pozdrawiam Dawid

Konto ukryte
Trzeba zmieni? ka?d? z osobna.

Chili90
Doomin napisa?(a):

Trzeba zmieni? ka?d? z osobna.

Tyle to sam wymy?li?em... Tylko kwestia w których linijkach

Konto ukryte
Wydaje mi si? ze we wszystkich, chcesz modyfikowa? ale nie wiesz gdzie? No nie rób se jaj...

Chili90
Doomin napisa?(a):

Wydaje mi si? ze we wszystkich, chcesz modyfikowa? ale nie wiesz gdzie? No nie rób se jaj...

Gdybym wiedzia? to bym si? nie pyta?... Skoro tobie si? wydaje,czyli sam nie wiesz, skoro nie wiesz to poco si? udzielasz i robisz nie potrzebny offtop.

Konto ukryte
Wiem, musisz zmieni? ka?dy plik poniewa? musisz zmieni? tabel? w bazie danych, oraz musisz zmieni? tablice w widokach bo nie mog? by? takie same w innych wtyczkach.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl