ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
B??d przy dodawaniu paneli w wersji 7
arturrog
Witam wszystkich!

Moja strona obecnie dzia?a w nowej wersji php-fusion. Od momentu przej?cia (wcze?niej dzia?a?a na wersji 6.1) pojawi? si? problem z panelami. Gdy dodaje nowy wyskakuje jaki? b??d. Sprawdza?em plik o którym tam pisze, oraz wgrywa?em go ju? nie jeden raz. Niestety to nie pomog?o...

Mo?e kto? wie jak zrobi? ?eby wszystko by?o dobrze? Oto link do mojej strony: www.lkspiastwg.ca...

Bardzo prosz? o pomoc...
Edytowane przez Pieka dnia 13.09.2008 00:00:29

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 17:26:38
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Problem jest po stronie zawartosci paneli, a nie pliku sluzacego do ich edycji. W zlym miejscu szukales.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
arturrog
Dok?adnie taka sama zawarto?? paneli by?a w wersji 6.1. Przy przej?ciu na 7 co? takiego jest mo?liwe? W jednym panelu jest najzwyklejszy odno?nik do podstrony, wi?c w?tpi?, ?e jest w nim co? z?ego...

Pieka
arturrog napisa?/a:
Dok?adnie taka sama zawarto?? paneli by?a w wersji 6.1. Przy przej?ciu na 7 co? takiego jest mo?liwe? W jednym panelu jest najzwyklejszy odno?nik do podstrony, wi?c w?tpi?, ?e jest w nim co? z?ego...

Nie przepychaj sie ze mna, bo to przewaznie sie nie oplaca. Sam zobacz, ze glupoty opowiadasz, masz przeciez panel "Seniorzy", nawigacje etc. Gdyby funkcja paneli byla uszkodzona to nie mialbys zadnych, ani tych z pliku jak np. nawigacja, ani tworzonych w edytorze jak np. wczesniej wymienieni "Seniorzy".
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Nie zdradze nicka
Ja mam to samo i nie wydaje mi si? ?eby to by?a wina tre?ci panelu bo nawet jak ustawie jako tre?? literk? "o" pokazuje si? komunikat o b??dzie.

Pieka
Nie zdradza nicka napisa?/a:
Ja mam to samo i nie wydaje mi si? ?eby to by?a wina tre?ci panelu bo nawet jak ustawie jako tre?? literk? "o" pokazuje si? komunikat o b??dzie.

Nie ma zadnego bledu, poza tymi wyimaginowanymi przez Was. Panele dzialaja prawidlowo i radze wziac sobie do serca informacje zawarte w newsie dotyczacym v7, ktore mowia, ze wtyczki, skorki i panele nie sa kompatybilne v6<=>v7.
Edytowane przez Pieka dnia 13.09.2008 17:26:24
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Nie zdradze nicka
Pieka to mo?e podaj skrypt jakiego? panelu który to dzia?a, ok?

Pieka
Pieka to mo?e podaj skrypt jakiego? panelu który to dzia?a, ok?

Nie mam takiej potrzeby. Masz problem, to podaj przyklad panela, ktory nie dziala.
Edytowane przez Pieka dnia 13.09.2008 17:34:52
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Nie zdradze nicka
Ja jestem przyzwyczajony do hostingów typu vgh, tam wszystko dzia?a?o, a tu nawet jak w tre?ci panelu podam np "9" wy?wietla mi si? b??d.

Pieka
Ja jestem przyzwyczajony do hostingów typu vgh, tam wszystko dzia?a?o, a tu nawet jak w tre?ci panelu podam np "9" wy?wietla mi si? b??d.

A ja podaje wszystko jak leci i dziala, przyklad: http://pieka.unl.pl
Przed chwila wygenerowalem sobie kod za pomoca naszego generatora i wstawilem do panela o nazwie Statystyki.
Edytowane przez Pieka dnia 13.09.2008 17:56:21
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Nie zdradze nicka
Jak da?em skrypt z generatora to te? pojawi? si? b??d. Spróbuje wgra? pliki PHP na nowo.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl