ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Dlaczego nie mog? znale?? mojej strony w Google ??
konrad664
Nie mog? znale?? mojej strony przez Google. Doda?em w g?ównych ustawieniach w panelu admina s?owa kluczowe i nic. Co mam zrobi? ??

www.czkk.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 19:47:13
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
piotrek199214
Bo to trzeba jaki? czas poczeka? aby Google za indeksowa?o twoj? stron?. I tak chop siup nie b?dziesz mia?. Chyba ?e BOT Google szybko trafi na twoj? www.
Edytowane przez piotrek199214 dnia 08.06.2008 00:05:38
Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.

www.piocom.eu
danX
Jak chcesz mie? szybciej zindeksowan? stron? wejd? na http://www.google... i uzupe?nij.
PS. Moj? stron? totalnie google ?le zindeksowa?o, zamiast strony g?ównej np. to profil pokazuje po wpisaniu adresu do wszysukiwarki. Sad
...je?li pomog?em kliknij pomóg?! http://www.cierpi... - moja piersza stronka!

konrad664
Dzi?ki za odpowiedzi. Ja swoj? stron? mam ju? ok. miesi?ca i Google jeszcze jej nie zindeksowa?o Sad

www.czkk.pl
k@mil007
To trwa zazwyczaj jakie? 3 miesi?ce, ale zdarzaj? si? przypadki d?u?szego oczekiwania...

Ramzes__PL
Witam doda?em swoj? stron? do google, ale google zamiast zindeksowa? moj? stron? g?ówn? to zindeksowa? jakie? "pierdo?y" odno?nik do panelu usera itp., dlaczego??
Mam konto na google.pl i tam jest "Narz?dzia dla webmasterów" i tam musz? stron? zweryfikowa? mog? na dwa sposoby:
Poprzez metatag (i tu pytanie gdzie go umie?ci? ??)
Skopiuj poni?szy metatag i wklej go w ?ródle strony g?ównej witryny w pierwszej sekcji <head> przed pierwsz? sekcj? <body>. Pomoc Pomoc

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

2. Poprzez wys?anie pliku na serwer u mnie jumpsquad.lua.pl/
Ale jak wy?l? plik to ja go widz? poprzez wpisanie r?cznie w wyszukiwark? linku, a google nie :( Dlaczego ???
Edytowane przez szymon dnia 24.08.2008 23:03:36

proton
Ten kod wstaw do sekcji head w pliku, hmm i teraz w jakim:

Je?li PHP-Fusion 7 to themes/templates/header.php

Je?li PHP-Fusion 6 to subheader.php

Pami?taj o zmianie znaków z " na '.
Edytowane przez proton dnia 24.08.2008 22:27:21

http://www.mortek.pl
lazar
Z w?asnego do?wiadczenia wiem, ze nie trzeba nic wstawia? wystarczy pochodzi? poszuka? pozycjonowania strony za darmo i powpisywa? adres i inne informacje. I za jaki? czas strona b?dzie 1 w przegl?darce Smile
Edytowane przez szymon dnia 24.08.2008 23:05:33

http://www.goslavia.na1.pl
szymon
Z mojego do?wiadczenia wiem i wyznaj? tak? zasad?. Im cz??ciej kto? ogl?da Twoj? stron?, tym wy?ej jest ona w wyszukiwarce. Nie trwa to miesi?c, dwa. U mnie trwa?o to dwa lata, aby strona pojawi?a si? na pierwszej stronie. Oczywi?cie nie wsz?dzie. A jeszcze, gdy jest du?o konkurencyjnych stron, tym trudniejSmile

www.zloteskrzydlo.pl
lazar
szymon napisa?/a:
Z mojego do?wiadczenia wiem i wyznaj? tak? zasad?. Im cz??ciej kto? ogl?da Twoj? stron?, tym wy?ej jest ona w wyszukiwarce. Nie trwa to miesi?c, dwa. U mnie trwa?o to dwa lata, aby strona pojawi?a si? na pierwszej stronie. Oczywi?cie nie wsz?dzie. A jeszcze, gdy jest du?o konkurencyjnych stron, tym trudniejSmile

No tak Szymon to te? robi swoje moja by?a w sumie dobrze reklamowana i nie ma konkurencji Smile. Ale metoda tez dzia?a i to dobrze bo reklamujesz swoj? stron?. Reklamuj gdzie si? da i gdzie dobrze.
Edytowane przez lazar dnia 24.08.2008 23:29:50

k4
szymon napisa?/a:

U mnie trwa?o tylko rok aby wskoczy?a na 3 miejsce w Google pod odpowiednim has?em. Chodzi czy kto? b?dzie chcia? wej?? zale?ne jest od tego co masz na stronie. Strona musi by? po prostu bardziej atrakcyjna ni? inne strony pod tym samym has?em. Jak trafia si? na tak? rzecz efekt masz murowany.

lazar
k4 napisa?/a:
szymon napisa?/a:

U mnie trwa?o tylko rok aby wskoczy?a na 3 miejsce w Google pod odpowiednim has?em. Chodzi czy kto? b?dzie chcia? wej?? zale?ne jest od tego co masz na stronie. Strona musi by? po prostu bardziej atrakcyjna ni? inne strony pod tym samym has?em. Jak trafia si? na tak? rzecz efekt masz murowany.

Moja strona ogólnie ma rok jak na razie w tym roku, w kwietniu, wybi? rok czasu. Najpierw by?a napisana w html'u, a obecnie jest od jaki? 10 miesi?cy na php-fusion i jest pierwsza w gogle po wpisaniu np.Goslavia, Gos?avia, Gos?avia Gos?awice.
Edytowane przez szymon dnia 26.08.2008 23:36:47

szymon
lazar napisa?/a:
Reklamuj gdzie si? da i gdzie dobrze.

Eeee... Najlepiej jest zaprosi? kilka osób, a potem jak jest fajna atmosfera, to te osoby pozapraszaj? innych. I tak si? b?dzie kr?ci?o. Najlepsza reklamaWink

www.zloteskrzydlo.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl