ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
System rekrutacji na stron?
pekemon
cichociemny napisa?/a:
Ja mam 2 pro?by:
Ca?y mod Kefirka rz?dzi jednak brakuje mi w nim 2 opcji:
1) Admin powinien by? w stanie zobaczy? e-mail zg?aszaj?cego si? u?ytkownika.
2) No i sprawa najwa?niejsza - powinien by? w stanie usun?? zg?oszenie (spam).
Móg?by kto? wykona? tak? modyfikacj??

Witam.

Maj?c chwil? wolnego czasu "wgryz?em" si? w temat jakim jest rekrutacja i o to prezentuj? screen'y, jak to wygl?da na dzie? dzisiejszy (wtyczki na razie nie udost?pni?, bo jest na etapie prac - "Wczesna BETA" - ale ju? teraz jest w pe?ni funkcjonalna).

Wi?kszo?? sugestii ju? jest teraz uwzgl?dnionych - ale dodam jeszcze par? "bajerów" i poszukam ewentualne b??dy - tak?e dodam jeszcze wi?ksz? mo?liwo?? zarz?dzania.

Co ju? jest:

U?ytkownicy:
- Rejestracja + captcha (b?dzie walidacja formularza "Ajax").
- U?ytkownicy mog? zobaczy? list? - zg?osze?.
- S? informowani e-mail'em o swojej rekrutacji.

Admin:
- Panel szybki podgl?d - "Live" oczekuj?cych rekrutacji + paginacja.
- Przejrzyste menu : Oczekuj?ce, Zatwierdzone, Odrzucone, Statystyki, Opcje.
- Paginacja wyników.
- Wybór ilo?ci prezentowanych wyników na stronie - Opcje (b?dzie wi?cej opcji, ale w pó?niejszym czasie Smile )
- Admin zarz?dza nadsy?anymi rekrutacjami - akceptuje lub odrzuca - po ka?dej operacji wysy?any jest e-mail do osoby, która z?o?y?a zg?oszenie.
- Admin mo?e w ka?dej chwili rozpatrzy? "podanie" na nowo, gdy zmieni zdanie u?ytkownik zostanie o tym poinformowany.
- Widzi szczegó?y zg?oszenia osoby chc?cej dokona? rekrutacji.
- Statystyki rekrutacji - ilo?? oczekuj?cych rekrutacji, zatwierdzonych itp. + szczegó?owe statystyki (ile by?o rekrutacji dzisiaj, wczoraj, w tym tygodniu itp.).

Co b?dzie:
- Wi?cej pól do konfiguracji w zak?adce "Opcje".
- Wyszukiwanie u?ytkowników - z bazy danych.
- Troch? "Ajaxa".
- Rozbudowane statystyki.
- Usuwanie "zb?dnych" rekrutacji przez Admina.
- Gdy admin kliknie "odrzu?", b?dzie móg? wpisa? powód odrzucenia i zostanie to wys?ane na mail'a tej osoby.

Wtyczka powsta?a "powstanie, bo na razie jest, ale tylko wczesna BETA" z po??czenia pomys?ów: Kefirka i Reqest'a - przepisa?em wszystko na nowo i doda?em par? nowych funkcjonalno?ci.

Z braku czasu "szko?a" na razie prace zostan? chwilowo wstrzymane, ale nie na d?ugo.

Je?li macie jakie? pomys?y co do wtyczki piszcie, postaram si? uwzgl?dni? wasze propozycje/sugestie.

Co Widzi Admin - Screen'y:

images42.fotosik.pl/167/e337d1797b61fd0fm.jpg images38.fotosik.pl/251/9b2f38913be1f0bdm.jpg images45.fotosik.pl/256/66317d45bbddd132m.jpg images46.fotosik.pl/254/d28050f4c951718em.jpg

images46.fotosik.pl/254/68edb916bb33599dm.jpg images39.fotosik.pl/251/0286e5ca56c0434dm.jpg images48.fotosik.pl/255/67851720e083b7e4m.jpg images47.fotosik.pl/255/c6302d33a2f98e60m.jpg

Co widz? U?ytkownicy - Screen'y:

images39.fotosik.pl/251/369bbeb2317bcd78m.jpg images42.fotosik.pl/167/2fa74c5510172e8bm.jpg

Pozdrawiam.

Edytowane przez pekemon dnia 02.02.2010 22:49:15
Wtyczki, panele, mod'y ... Pomoc - Przerabianie - Tworzenie :
-> pekemon.cba.pl <-
Je?li Pomog?em kliknij pomogl_maly.png "POMÓG?", b?d? wdzi?czny Grin

http://pekemon.cba.pl/
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:27:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Geth777
Mo?e kto? dorobi? do tego skryptu, co jest tu aktualnie, funkcj? usuwania poda? ju? rozpatrzonych? Bo ta nowa wersja to nie wiadomo kiedy wyjdzie, a mi przyda?by si? ten skrypt rekrutacji, ale z mo?liwo?ci? usuwania zb?dnych poda?.
Z góry dzi?kuj?.

Edytowane przez Pieka dnia 07.04.2010 07:23:03

cristo
Witam, zak?adam temat bo nie znalaz?em pomocnego w?tku.
Mam tak? propozycj?-pro?b? aby kto? pomóg? mi rozwi?za? mój problem, a mianowicie:
Posiadam system rekrutacji po modyfikacjach i w oryginalnym pliku zg?oszenia mo?na by?o komentowa? ja chcia?em przerobi? komentarze na ankiet? i tu pojawi?y si? problemy.

W pliku zobacz.php gdzie mo?na by?o doda? komentarz do zg?oszenia wstawi?em kod z member_poll_panel i plik teraz wygl?da tak:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Zamieni?em wszystkie: DB_POLLS na DB_ZGLOSZENIA_POLLS i DB_POLL_VOTES na DB_ZGLOSZENIA_POLL_VOTES tabele w bazie utworzy?em.
Nast?pnie plik polls.php skopiowa?em ze zmienion? nazwa na zgloszenia_polls.php oczywi?cie zamieni?em nazwy: DB_POLLS i DB_POLL_VOTES na odpowiednie czyli DB_ZGLOSZENIA_POLLS i DB_ZGLOSZENIA_POLL_VOTES
plik zgloszenia_polls.php

i teraz nie wiem co jeszcze mam zrobi? bo wywala b??d:

Prosz? o ewentualn? pomoc.

krystian1988
Brak tabeli masz w bazie danych, musisz j? utworzy?.

BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

cristo
No ale jakiej tabeli nie mam ?
Mam takie:
fusion_zgloszenia
fusion_zgloszenia_polls
fusion_zgloszenia_poll_votes

Po za tym teraz tak my?l?, ?e ?le to sobie wymy?li?em bo jak b?dzie kilku u?ytkowników na których mo?na g?osowa? to ka?dy by musia? mie? swoj? ankiet?. Czy? nie ?

Smok-Wiatru
cristo napisa?/a:
Mam takie:
fusion_zgloszenia
fusion_zgloszenia_polls

Po za tym teraz tak my?l?, ?e ?le to sobie wymy?li?em bo jak b?dzie kilku u?ytkowników na których mo?na g?osowa? to ka?dy by musia? mie? swoj? ankiet?. Czy? nie ?

Zmie? nazw? tabeli:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

na:

Powinno pomóc.

www.badcompanyklan.com.pl
cristo
Smok-Wiatru napisa?/a:
cristo napisa?/a:
Mam takie:
fusion_zgloszenia
fusion_zgloszenia_polls

Zmie? nazw? tabeli:

na:

Powinno pomóc.

Nie sprawdzi?em ale nie jestem pewien,?eby to by?o to, bo przecie? oryginalny plik te? mia? odno?niki do tabeli o nazwie DB_POLLS, a w bazie jest nazwa fusion_polls i oryginalna ankieta ?miga.

Presiok
Potrzebuje pomocy, wrzuci?em wszystko na FTP i zainstalowa?em wtyczk?.
Nie wiem tylko jak ustawi? na stronie g?ównej strony, aby go?? móg? si? zg?osi?.

Mo?e mi kto? to wyt?umaczy? krok po kroku?

Edytowane przez Pieka dnia 24.12.2010 22:29:27

Drecha
Prawdopodobnie musisz wej?? w zarz?dzanie panelami i doda? nowy panel z t? w?a?nie wtyczk?.

Presiok
Mo?e mi kto? dok?adniej napisa? gdzie wrzuci? ten ca?y folder rekrutacja by wszystko funkcjonowa?o dobrze?

Edytowane przez Pieka dnia 25.12.2010 00:14:45

Drecha
Poszukaj na tym forum instrukcji instalacji wtyczki, b?d? zajrzyj do pliku readme. Nikt nie poda CI gotowca, nie licz na to.

velpablo
Witam,
czy istnieje taka mo?liwo??, aby doda? boczny panel, zawieraj?cy linki na przyk?ad do 5 ostatnich poda? oraz ich status?

Edytowane przez velpablo dnia 07.03.2011 13:00:58

http://mrocznebractwo.mygamesonline.org/
krystian1988
Sam panel bez statusów:

BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

grzegi551
Przepraszam, ?e od?wie?am, ale chcia?em si? zapyta? czy, aby edytowa? plik rekrutacja.php wed?ug w?asnych potrzeb, musz? edytowa? równie? inne pliki, dodane w paczce ,,rekrutacja.rar" przez Kefirka?

http://www.dsj4-tour.c0.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl