ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Muzyka na stronie automatycznie odtwarzana
tlinke
Witam. Chcia?bym, aby po wej?ciu na moj? stron? automatycznie za?acza?a si? muzyka. Zmodyfikowa?em sobie taki ma?y skrypcik, który odtwarza t? muzyk?. Testowa?em na zwyk?ej stronie html i zadzia?a?o, lecz nie wiem gdzie powinienem wstawi? ten kod w fusionie (v7) ?eby muzyka si? odtwarza?a na ka?dej ze stron. Wyczyta?em na forum, ?e w wersji 6.xx powinno si? ten kod wklei? do pliku subheader.php, nie znalaz?em takiego pliku w v7.xx Prosz? o podpowied?.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 03:47:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Borek
Jest taka wtyczka: Music Box.

www.ddadc.com.pl
tlinke
Wiem, ?e jest taka wtyczka nawet j? sobie zainstalowa?em w wersji 2. Uda?o mi si? do??czy? d?wi?k ale nie potrafi?em zrobi?, ?eby po otwarciu strony muzyka si? automatycznie za??cza?a.

Borek
To my?l?, ?eby? wklei? to do pliku maincore.php.

www.ddadc.com.pl
poki289
Wklej to do pliku themes/templates/header.php lub u?yj funkcji add to head.

www.add-ons.pl
tlinke
Je?li dodaj? ten skrypt do tego pliku wyrzuca b??d sk?adni, natomiast jesli wrzucam ten skrypt poza kodem php muzyka si? za??cza, ale nie wszystko na stronie si? wy?wietla. W którym dok?adnie miejscu powinienem wklei? ten kod skryptu?

EDIT
Znalaz?em przyczyn? - w kodzie jest zapis aby razem z muzyk? otwiera?y si? przyciski umo?liwiaj?ce zatrzymanie muzyki i przez ten zapis strona si? rozje?dza. Je?li usun? te przyciski to nie mam jak zatrzyma? muzyki.

EDIT2:
Uda?o mi si? zrobi? pierwotne za?o?enia. Ca?? sk?adni? skryptu wrzuci?em do dodatkowego panela i dzia?a. Teraz jest jeszcze mniejszy problem - po zmianie strony (czy nawet prze?adowaniu)muzyka w??cza si? od pocz?tku. Czy zna kto? na to jaki? sposób?

Edytowane przez tlinke dnia 14.02.2010 19:48:54

Mateusz16611
Mam podobny problem jak kolega a mo?e by sie da?o zrobi? jaki? jednorazowy panel i przypisa? mu jako? zeby sie wlaczal tylko raz?

Dark Assassin
To mo?e kto? podsumuje jak to wszystko wykona? krok po kroku? Bo sam chcia?em mie? taki bajer na stronie.

DAFIK
Witam chcia?em od?wie?y? ten temat czy kto? mo?e powiedzie? jak doda? muzyk? na stron?, ?eby si? za??cza?a automatycznie, ale by?a mo?liwo?? jej wyciszenia ??

--EDIT--
ju? wiem jak wrzuci? muzyczk? ale mo?e mi kto? powiedzie? jak zrobi? ?eby podczas przechodzenia miedzy podstronami nie od?wie?ala si? tylko lecia?a ca?y czas ??
Kod jaki wklejam to

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Ten kod wklejam w PA>za??dzanie strona> baner>baner1

Edytowane przez DAFIK dnia 07.03.2011 21:31:03
Zapraszam do ligi wtcc

www.wtcc-one-pit.cba.pl
VannS
Do?anczam si? do pro?by jaki kod gdzie wklei? ?eby muzyka gra?a ca?y czas bez odnawiania si? przy ka?dym klikni?ciu na podstrony, z mo?liwo?ci? wyciszenia.

Edytowane przez VannS dnia 04.03.2014 22:14:33

adi
Witam.
Nie ma takiej opcji by gra?o ca?y czas, mówimy oczywi?cie o wstawianiu kodu w themes.php header.php czy panel, ale nie ma rzeczy niemo?liwych. Masz 2 wyj?cia, okno popup lub ca?a strona w iframe, ale to tylko moje skromne zdanie laika, ja si? ma?o znam.
Pozdrawiam.

Edytowane przez adi dnia 06.03.2014 18:28:31

radiosilesia.de
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl