ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Galeria zdj?? w dodatkowych stronach
konto usuniete
Witajcie!
Mam takie pytanie: w jaki sposób mog? wykona? tak? mini galeri? w dodatkowy stronach ? Widzia?bym to tak np. jest teks o mojej osobie, pod spodem kilka ( nie wiem ile bym chcia?) miniatur zdj?? po klikni?ciu,których zostan? one tak powi?kszone jak zdj?cia w galerii. Nie chc? robi? odno?ników wysy?aj?cych galerii tylko miniatur. Jest jaki? sposób ?
Je?li temat w z?ym dziale umie?ci?em to przepraszam, wyda? mi si? najbardziej stosowny.Smile

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 12.03 - 13:59
  2. Od?wie?enie Tematu - Pieka 12.03 - 13:59
  3. Od?wie?enie Tematu - hoopak 22.04 - 19:35

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 20:29:16
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
eldiablo
Najszybciej to przez Lightbox, dodajesz odno?niki do zdj??, w img miniatura w a href du?e zdj?cie i gotowe + dopisek rel="lightbox" co mo?esz sobie u?atwi? dodaj?c drugi button IMG w przyciskach html_buttons_include.php.

Galeria ma na zasadzie wyskakuj?cych okienek JS co jest prze?ytkiem wedle mojej opini Wink

http://dropdire.pl
konto usuniete
Musz? do tematu wróci?....
Sposób kolegi @eldiablo, nie jest zbyt jasny, dla niego najszybciej dla mnie nie koniecznie, w dodatku nie ?atwo.
Czy kto? móg?by rozwin?? my?l (propozycj?) kolegi?? Ewentualnie podda? inne rozwi?zanie? Bardzo mi na tym zale?yWink.

hoopak
No to zaczynamy.
Na pocz?tek pobierasz i wrzucasz na serwer wtyczk? Barka124 http://www.php-fu...d_id=20846 .
Nie w??czasz jego panelu, tylko tworzysz w?asny o tej tre?ci:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

W??czasz go. Potem w artyku?ach, newsach albo dodatkowych stronach uruchamiasz wszystko takim kodem:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy HTML

Powinno dzia?a? ;)

Edytowane przez hoopak dnia 08.04.2010 22:48:10

www.hoopak.pl
konto usuniete
@hoopak Twoje rozwi?zanie ?wietne, jest tylko jedno ma?e ale. Po w??czeniu Twojego panelu wszystkie zwijane efekty (menu, ostatnio komentowane) Zostaj? w stanie rozwini?cia, nie wiem co jest przyczyn? wi?c licz? na Tw? m?dr? rad?...

Wiadomo?? doklejona:
Ps.Jakby kto? inny wpad? na pomys? jak sprawi? aby nie gryz?o si? to z rozwijanymi panelami to by?bym bardzo wdzi?czny.
Pozdrawiam Grin

Edytowane przez konto usuniete dnia 12.04.2010 11:07:31

crash555
Do??cz? si? to tematu, co dok?adnie wpisa? w html_buttons_include ?eby by? img2 z dodawaniem zdj?cia oraz miniatury z rel="lightbox", oraz jak zrobi? ?eby po wrzuceniu kilku nie by?y jedno pod drugim.
bardzo b?d? wdzi?czny za pomoc.
Pozdrawiam

ps. Chyba troch? odkopa?em temat Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl