ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[OH] Nicks Mod - kolorowanie, style, prefixy dla nicków
Nieznany
Modzik hula mo?na by by?o pomy?le? ?eby dzia?a?o na nick bez linka np w profile.php. I jest b??d w instalacji nie Pierwszorz?dna grupa a podstawowa.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 10:00:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jakyb
Witam chcia?bym do jednego ze skryptów doda? kolorowanie userów, aktualnie nie koloruje w tym skrypcie, co trzeba doda? w danych skrypcie aby to zadzia?a?o?

Edytowane przez jakyb dnia 23.07.2010 20:40:30

http://trinity-tech.pl
FoxNET
jakyb napisa?/a:
...co trzeba doda? w danych skrypcie aby to zadzia?a?o?

Podaj jaki to skrypt i adres strony na której go masz zainstalowanego. Ogólnie zasada jest taka, ?e kolorowanie dzia?a tam, gdzie jest link do profilu. A i jeszcze jedno, na razie kolorowanie nie dzia?a w skryptach od?wie?anych przez ajax.

enfseu_adminbar.jpg gta24ubek.png

gta24.pl
jakyb
Ehh no to jak musz? by? linki do profilu to jednak dzia?a ale bez linku nie dzia?a no có? szkoda ;/

Dodane :

Witam ponownie otó? mój problem polega na tym i? tylko na forum nie mam kolorowania - wcze?niej by?o panel jest ustawiony po lewej stronie i na forum s? panele po lewej stornie w??czone porostu znik?y mi tak nagle przywraca?em pliki z ostatniej kopii która mia?em ale i to nie pomog?o niestety linka do strony nie mog? poda? na supporcie bo jest niezgodny z regulaminem ale mo?e chocia? tak mi pomo?ecie albo kto? mia? taki problem ?

Z góry dzi?kuje za ka?da pomoc.

Dodane :

Heh problem rozwiazany okaza?o sie ?e ten mod gryzie mi sie z systemem wymiany linków linkor Smile

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - Pieka 05.08 - 01:20

Edytowane przez jakyb dnia 05.08.2010 11:42:47

http://trinity-tech.pl
Reyn
Witam.
Jak mo?e niektórzy spostrzegawczy userzy zauwa?yli, w 7.01 dost?pna jest funkcja profile_link. Sama nazwa mówi, ?e odpowiada za link do profilu. Chcia?em zastosowa? kolorowe nicki od razu w tej funkcji, lecz moje zmagania spe?z?y na niczym. Jak kto? by?by mi?y i nakierowa? co zmieni? by?bym wdzi?czny :).

Kod funkcji profile_link (maincore.php):
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Reyn dnia 20.08.2010 19:08:49

FoxNET
Ta funkcja wed?ug mnie sporo u?atwia w kwestii kolorowania linku profilu. Ale bez modyfikacji pliku maincore.php si? nie obejdzie. Najlepiej by by?o by w tej kwestii wypowiedzia? si? bartek124.

enfseu_adminbar.jpg gta24ubek.png

gta24.pl
Adam Stalica
FoxNET napisa?/a:
Ta funkcja wed?ug mnie sporo u?atwia w kwestii kolorowania linku profilu. Ale bez modyfikacji pliku maincore.php si? nie obejdzie. Najlepiej by by?o by w tej kwestii wypowiedzia? si? bartek124.

Mi ta wtyczka dzia?a i nie musia?em nic modyfikowa?, a instalowa?em j? wczoraj Wink

Reyn
Nie chodzi o wtyczk?, a o now? funkcj? w pliku maincore.php.

Adam Stalica
Aha, to przepraszam... Nie przeczyta?em dok?adnie wszystkich poprzednich postów.

Edytowane przez konto usuniete dnia 22.08.2010 17:24:23

grygus
Dlaczego kolory wida? tylko wtedy gdy zalogujemy si? ??

EDIT:

Ok ju? wiem co by?o nie tak Smile
Sorry

Wiadomo?? doklejona:
Mam taki problem i? dodaje uzytkownika do grupy i ma kolor zielony a je?li przypisz? mu prawa admina to zmienia mu si? na inny jak zrobi? aby nie zmienia? si? kolor ?? prosze o pomoc

Edytowane przez grygus dnia 21.09.2010 19:58:12

cristo
Nie wiem co jest nie tak ale zrobi?em wszystko jak w opisie, nicki koloruje poprawnie ale jak u?ytkownik nale?y do 2 grup to nie ma mo?liwo?ci wyboru koloru. Nie mog? edytowa? profilu G?ównego Administratora, znaczy mog? ale nie widzi dodatkowych w??czonych pól, po wy??czeniu pola: Podstawowa grupa wszystko wraca do normy.
Je?eli zmieni? kategori? w jakiej ma by? wy?wietlane pole: Podstawowa grupa to w profilu admina - edycja profilu wszystkie pola s? natomiast znikaj? te pola gdy zaloguje si? u?ytkownik.
I tu pytanie czy to pole ma by? w??czone gdziekolwiek czy musi posiada? odpowiedni? lokalizacje ?

Edytowane przez cristo dnia 05.10.2010 15:41:53

ozer
Witam

Jestem ?wie?ym u?ytkownikiem i mam problem:

Takie b??dy mam w momencie gdy chc? doda? Pola w Profilach.
Wszystko si? koloryzuje, ale nie idzie w profilu zmieni? koloru je?li jestem np w kilku grupach.

Help !! :o

Borek
Witam,
doda?em sobie mo?liwo?? posiadania polskich znaków w nicku i wszystko z tym gra, poza jednym: nie pokolorowa?o mi tego? nicku. Co zrobi?, by mie? kolorowy nick z polskimi znakami? Co? znalaz?em w pliku nicks_mod_panel, linie:
~36

I ~40

Tylko nie wiem co dok?adnie zmieni?, ?eby wszystko hula?o.

Edit:
Dobra, uda?o mi si?.
Linia ~36:

Linia ~40:

Pozdrawiam.

Edytowane przez Borek dnia 26.11.2010 23:03:53
Nie pomagam przez GG, PW itp. Tylko tutaj.
php-fusion-pl.jpg

www.ddadc.com.pl
WooQash
Witam. Podczas gdy w??czona jest Podstawowa Grupa w Polach Profilu, Edycja Profilu jest uszkodzona, a dok?adniej niektóre elementy nie wy?wietlaj? si?, lub s? podwojone, i nie ka?dy u?ytkownik ma tak samo, jeden nie widzi jednej rzeczy, a drugi jeszcze innej. Podczas gdy Podstawowa Grupa jest wy??czona, Edycja Profilu wy?wietla si? prawid?owo. Chcia? bym si? dowiedzie?, có? zrobi? by problem nie wyst?powa?. Dodam, ?e u?ywam PHP-Fusion v.7.01.02.

http://wooqash.net/
adams1692
Mo?e jestem ?lepy i nie widz? odpowiedzi na moje pytanie. Co zrobi? ?eby kolory nicków wy?wietla?y si? dla go?ci bo u mnie tego nie ma. Pozdrawiam

www.mglks.pl
krystian1988
A panel masz w??czony dla u?ytkowników?

BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

Pieka
Z racji konkstrukcji kolorowanie dziala tylko i wylacznie w przypadku profili widocznych dla wszystkich.

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
adams1692
Panel widoczny dla Go?ci. Czyli nie da si? zrobi? tak ?eby kolory by?y widoczne dla wszystkich?

Edytowane przez Pieka dnia 29.12.2010 12:40:08

www.mglks.pl
Pieka
adams1692 napisa?/a:
Panel widoczny dla Go?ci. Czyli nie da si? zrobi? tak ?eby kolory by?y widoczne dla wszystkich?

Tylko jesli wlaczysz w PHP-Fusion widocznosc profili uzytkownikow dla wszystkich.

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Yodix
adams1692 napisa?/a:

Mówi?c Pro?ciej:
  1. Logujesz si? jako Administrator
  2. Wchodzisz w Panel Admina -> Ustawienia -> U?ytkownicy
  3. Prze??czasz na Nie opcje podkre?lon? na czerwono na poni?szym screenie.

img571.imageshack.us/img571/7520/paneladmina.png

Edytowane przez Yodix dnia 29.12.2010 12:53:46

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl