Zobacz temat
[Praca] Poszukiwany grafik i koder PHP do wspó?pracy nad stron? dla graczy
|
|
czarny_plock |
Dodany dnia 09.04.2011 14:31:50
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 15 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 06.01.2011 14:19 |
Witam. Planowa?em ten projekt od dawna, ale wreszcie nadszed? czas, by zacz?? go realizowa?... G?ówne za?o?enia projektu: Portal - PHP-Fusion 7 Forum - phpBB3 (najprawdopodobniej) Po??czona rejestracja = pe?na integracja systemów. Ca?o?? podobna do strony http://dziewuchy-... , aczkolwiek bardzo mocno rozbudowana... Cz??? opcji (tj.: profile, przegl?darka graczy, wyszukiwanie po steam ID, itp...) - zaczerpni?ta ze strony ESL... Video, galerie zdj??, znajomi... Poszukiwanie, tworzenie, zarz?dzanie dru?ynami, tzw. team'ami, i/lub klanami... Serwerownia (serwery gier, oczywi?cie mnóstwo i do ró?nych gier = dzi?ki wsparciu sponsorów i partnerów) Wiele, wiele innych rzeczy, to tylko ogólniki... Portal i forum skupiaj?ce g?ównie graczy Counter - Strike 1.6 z mojej miejscowo?ci, któr? jest P?ock, ale nie tylko - gracze, którzy s? wielbicielami innych gier, typu LoL, WoW, NFS, COD 4/MW2/BO, itp., tak?e znajd? dla siebie miejsce. Osoby, które b?d? potrzebne w pocz?tkowej fazie projektu, to: [0/2] - Grafik, który wykona szat? graficzn? i ew. dodatkowe grafiki, [0/2] - Koder PHP, który pomo?e w tworzeniu wtyczek, tzw. infusions. Wszystkie osoby, które pomog? w realizacji projektu zostan? wynagrodzone, gdy strona zacznie na siebie zarabia?. Póki co, potrzebuj? pomocy od ludzi, którzy chc? si? przyczyni? do powstania wielkiej strony spo?eczno?ciowej. Podsumowuj?c: Znam si? na PHP-Fusion 7, jednak?e wtyczek pisa? nie potrafi? - dlatego szukam koderów. Znam si? na panuj?cych standardach. Wiem, czego oczekuj? gracze. Wiem, ?e ten projekt wypali, przy dobrych ch?ciach i w?o?onej pracy. Ja oferuj? ze swojej strony kultur? i organizacj? pracy w zespole. Zajm? si? tak?e reszt? webmasterki, zakupi? domen? i serwer z home (aktualnie posiadam serwer w home, ale nie jest on do ko?ca moj? w?asno?ci? - póki co, mo?e s?u?y? nam jako testowy). Ja równie? zajm? si? pozycjonowaniem strony, wszelkiej ma?ci reklam? i propagowaniem strony. Pozyskiwanie sponsorów i partnerów (warto?ciowych, nie byle kogo) tak?e b?dzie moim zadaniem. B?d? po prostu Managerem, który to wszystko ogarnie. Postaram si? okrzesa? ekip?, ?eby ka?dy mia? przydzielon? robot? i nie marnowa? czasu. Posiadam du?? wiedz? o Counter - Strike 1.6, sam jestem graczem tej?e gry. Ch?? realizacji owego projektu wynik?a z potrzeby sklejenia dru?yny graczy z P?ocka, oporowych i ogarni?tych, z którymi móg?bym w wolnych chwilach zebra? si? w 1 miejscu i zorganizowa? np. 2dniowego bootcamp'a (trening "na ?ywo), czy te? po prostu wyjecha? na LAN'a... Nie jest to jedyny powód, innym z nich jest fakt, ?e zawsze chcia?em stworzy? spo?eczno?? skupiaj?c? tylko graczy z mojego miasta. Tak wi?c - je?li masz czas, ch?ci i umiej?tno?ci - przy??cz si? do nas! GG: 123 83 957 Steam: czarny_plock e-m@il: Je?li jeste? osob? z P?ocka i chcesz mi pomóc, zapraszam - spotkajmy si? i przeanalizujmy nasze pomys?y. Edytowane przez Drecha dnia 09.04.2011 22:18:14 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 09:26:07
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |