ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Aktualizacja strony z v7.01 do v7.02
Andrew333
Mam ostatnie pytanie.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Co tu wpisa??

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 18:26:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Sony
Ech...
Jako, ze aktualizowa?es z wersji 7.00 w dwóch pierwszych linijkach zostawiasz same prefiksy bez ´x´, czyli fusion_ a w ostatniej linii generujesz sobie jaki? 5 cyfrowy kod i wstawiasz zamiast ´x´.

Po??czony z 22 sierpie? 2011 20:46:
Kod alfanumeryczny!

Edytowane przez Sony dnia 22.08.2011 20:46:12
tjaa Smile

Andrew333
Wielkie dzi?ki. Chyba wszystkie b??dy znikn??y bo nie wy?wietla si? dziennik.

secretjarek007
Witam.
Ja dzi? zrobi?em aktualizacj? i wszystko przebieg?o sprawnie po za jednym.
Wchodz?c w profil jakiego? u?ytkownika wyskakuje mi b??d:

Kiedy? mia?em zainstalowany fusionboard4 i odinstalowa?em go nie wiem czy to jest tego wina.

Dziennik b??dów pokazuje:

Ju? sobie poradzi?em: usun??em krok po kroku wszytko to co kiedy? instalowa?em z fb4.
Mo?na usun?? post.

Edytowane przez secretjarek007 dnia 28.09.2011 20:07:20

www.zawodywedkarskie.info
jantom
Akurat dziennik b??dów czepia? si? braku przestawienia si? z $db_prefix na DB_PREFIX (mówi?c po ludzku, ze zmiennej globalnej, na sta??, ty? dost?pn? globalnie).

Dopisa?em si?, bo mo?e kto? oprócz Ciebie nadzieje si? na co? podobnego.

http://jantom.info
czarnywas
Witam,
po aktualizacji strony w panelu admina nie mam dost?pu do ikonki newsa w zarz?dzaniu tre?ci?. Nie mog? nic napisa? z tego poziomu, nie mog? przede wszystkim edytowa? newsa. Jedyna mo?liwo?? to edytowanie newsa w phpMyAdmin. Moja wersja to V7.02.03.
Pro?ba o sugestie.

Ps. Temat do usuni?cia Sad

Edytowane przez czarnywas dnia 22.10.2011 16:47:37

swistak
Witam dzi? robi?em aktualizacje jednej strony do wersji PHP-Fusion 7.02.03 i napotka?em taki b??d jak próbuje si? zalogowa? przerzuca mnie do login.php z komunikatem

Niema tu znaczenia przegl?darka pojawia si? to na Chrome, Mozilli, IE. Mia? kto? z was takowy problem, nadmieni? i? wszystkie pliki podmieni?em do wersji 7.02.02 by?o ok dopiero po wgraniu wersji 7.02.03 zacz??y si? schody.

"Tylko dwie rzeczy s? niesko?czone wszech?wiat i ludzka g?upota, chocia? co do pierwszego nie mam pewno?ci" Albert Einstein

pawel2503
Mi po aktualizacji wszystko dzia?a oprócz strony g?ównej i newsów. Wchodz?c w /news.php wy?wietla si? tylko jeden tak jakby w wersji do druku, nie ma menu ani nic wi?cej. Reszta podstron dzia?a.
Wie kto? jak to naprawi??

Edytowane przez Drecha dnia 30.10.2011 17:27:04

Amaru
Po aktualizacji do wersji PHP-Fusion v7.02.03 mam problemy ze stworzeniem shoutbox'a na stronie. Wiem, i? w wersji 7.02.03 shoutbox traktowany jako dodatek i trzeba go zainstalowa? - zainstalowa?em wtyczk? odpowiedzialn? za shoutbox jednak po uruchomieniu panelu wyskakuje mi nast?puj?cy b??d:

Rozumiem, ?e musz? doda? tabele do bazy danych jednak s?dz?, i? musi by? jaki? prostszy sposób. Informacji na ten temat szukam ju? od bardzo dawna - przeczyta?em wiele postów i tematów z podobn? problematyk? jednak nigdzie nie znalaz?em dok?adnej odpowiedzi jak rozwi?za? ten problem.

www.pacslife.pl
Secz
Ja prosz? o pomoc w takiej sprawie, ?e po aktualizacji nie wy?wietlaj? mi si? miniaturki w newsach, jak bior? edycj? newsa to sa te miniaturki. Te? jak robie nowego newsa to tak samo przez opcje wybierz plik nie dodaje si? miniaturka. Folder thumbs w którym s? miniaturki jest nie widoczny w programie do ftp tylko w cpanel jest, nie wiem czy tak powinno by?. Mo?e kto? wie w czym jest problem?

Edytowane przez Secz dnia 22.11.2011 10:23:20

Drecha
Przeczytaj instrukcj? aktualizacji.

Secz
Aktualizacj? czyta?em ju? kilka razy i zrobi?em wszystko wed?ug instrukcji

Drecha
W takim razie chyba musisz zaopatrzy? si? w okulary, bo w instrukcji jest jasno napisane, jak sprawi?, aby przy newsach wy?wietla?y Ci si? ikony kategorii newsów Smile

Secz
Teraz przeczyta?em ca?? instrukcj?. Mo?esz mi skopiowa? ten fragment gdzie jest to napisane?

Pieka
Paczka aktualizacyjna zawiera w?asne readme, którego jak wida? nie przeczyta?e?. Nie do??czamy tych plików dla w?asnej przyjemno?ci, wi?c wypada?oby wykona? przynajmniej minimum ruchu i przeczyta? je w ca?o?ci.

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Secz
trzeba by?o skórk? zmieni?

Edytowane przez Secz dnia 24.11.2011 10:45:44

Pietras1987
Co? zamiesza?em z t? aktualizacj? i teraz na g?ównej mam takie co?

W panel administracyjny wcale nie da si? wej?? bo z powrotem wyrzuca do g?ównej. www.zastraszacze....

www.zastraszacze.w8w.pl
briesen
Mam problem ze strona w PHP Fusion... Dotychczas mialem strone na Fusionie 6...18, wczoraj zachcialo mi sie zmian i postanowilem, ze zaktualizuje strone do najnowszej wersji PHP Fusion czyli 7.02.04. Oczywiscie robilem wszystko po kolei, czyli najpierw aktualizacja do 7.00.07 - strona dziala - wiec ucieszony aktualizuje dalej... do 7.01.02 - dziala... no wiec dalej... do 7.02.04 nie dziala zadnego komunikatu, nic, po prostu biala strona nie wiem o co chodzi, przeczytalem forum, niestety nie znalazlem podobnego przypadku, wiec w akcie desperacji pisze w tym temacie, licz?c na Wasz? zeby to ruszylo, bo niechcialbym stracic strony wraz z wszystkimi informacjiami zawartymi na niej.

Pozdrawiam

Robert

pukiell
briesen napisa?(a):

Mam problem ze strona w PHP Fusion... Dotychczas mialem strone na Fusionie 6...18, wczoraj zachcialo mi sie zmian i postanowilem, ze zaktualizuje strone do najnowszej wersji PHP Fusion czyli 7.02.04. Oczywiscie robilem wszystko po kolei, czyli najpierw aktualizacja do 7.00.07 - strona dziala - wiec ucieszony aktualizuje dalej... do 7.01.02 - dziala... no wiec dalej... do 7.02.04 nie dziala zadnego komunikatu, nic, po prostu biala strona nie wiem o co chodzi, przeczytalem forum, niestety nie znalazlem podobnego przypadku, wiec w akcie desperacji pisze w tym temacie, licz?c na Wasz? zeby to ruszylo, bo niechcialbym stracic strony wraz z wszystkimi informacjiami zawartymi na niej.

Pozdrawiam

Robert

Mam dok?adnie taki sam problem.

Sony
Adres strony?

tjaa Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl