Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Zobacz temat
Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v7 Support » Propozycje użytkowników
Kategorie dla dodatkowych stron (custom_page)
|
|
Rafee |
Dodany dnia 28.11.2021 08:46:38
|
![]() Początkujący ![]() Postów: 235 Pomógł: 13 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 24.10.2006 09:08 |
Witam, Chciałbym aby w dodatkowych stronach można było oznaczyć kategorie strony coś na podobiznę kategorii dla artykułów. Niestety nie mogę sobie z tym poradzić, czy ktoś wie jak najlepiej to zrobić? Dodałem plik o nazwie custom_cats.php w folderze "/administrator/" oraz w bazie danych w tabeli _admin wstawiłem nowy wiersz. ![]() <?php Kliknij i zaczekaj na załadowanie kodu ... I nie wyświetla mi się w PA a link wyrzuca na strone główną (nie ma uprawnień?) Z góry dziękuję za wszystkie sugestie i za pomoc. Edytowane przez Rafee dnia 28.11.2021 11:34:00 |
|
|
jantom |
Dodany dnia 18.12.2021 19:52:56
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3542 Pomógł: 120 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
if (!checkRights("XI") || !defined("iAUTH") || !isset($_GET['aid']) || $_GET['aid'] != iAUTH) { redirect("../index.php"); } Sprawdź, czy wchodząc na podstronę spełniasz warunki z tego fragmentu. No i wystarczy tego dobrego... ...bo prorok jest tylko jeden...
|
|
Przejdź do forum: |