ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
jak stworzy? drugi articles.php
gateway
Jak stworzy? wi?cej stron typu articles.php tak aby daje przyk?ad:

Mam np takie linki:
-programy
-gry
-filmy
-artyku?y

i chce aby np w programach, grach, filmach móg?bym dodawa? tre??(artyku?y tak jak w katalogu artyku?y o rozwini?ciu articles.php) jak to zrobi? tak aby móg? w panelu admin dodawa? dotych katalogów tre?? tak jak do artyku?ów. Wiem trzeba stworzy? articles2.php ale gdzie go potem umie?ci? jak stworzy? i jak przez panel dodawa? ponel na strone do tych katalogów tre??.

www.polgame.info
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 13:33:01
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
gateway
Czy kto? wko?cu mo?e odpowiedzie? na moje pytanie!!

www.polgame.info
Diamond
Mo?e po prostu nikt nie wie.

www.videoaudio.pl
cakper
http://php-fusion...post_21002
http://php-fusion...post_18622
4 min szukania jak Ci si? chce to zrobisz i najwy?ej poszukasz dalej(chocia? leni nam tu nie brakuje...)
a na drugi raz my?l i nie pisz posta pod postem bo to si? mo?e nieprzyjemnie dla Ciebie sko?czy?
Edytowane przez cakper dnia 27.04.2006 07:47:09

http://www.gimpuj.info
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
W odpowiedzi na PW @kanarek15, zamieszczam pliki drugich artyku?ów, zawarto?? pliku tabela.txt nale?y wklei? w PA do dodatkowych stron-podgl?d(bez zapisu) w celu utworzenia tabel. Plik otworzy? w notatniku i wklei? zawarto??. Uwaga wklejenie zawarto?ci z podgl?du wincom, totalcom-spowoduje brak polskich liter w PA, wi?c je?li to edycja.. Modyfikacj? z zastosowaniem EP robi?em kilkakrotnie indywidualnie Naszym Kolegom- wi?c s?dze, ?e w razie zaistnienia takiej potrzeby Oni odezw? si? z pomoc?.
wlodekp dodał/a następującą plik:
articles2[465].zip [8.48kB / 337 Pobrane]

wlodekp.europa.pl
kanarek15
zrobi?em tak jak napisa?e? i gdy chce wejsc w dzial dodatkowe artykuly wyskakuje mi taki blad:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Czym to moze byc spowodowane ??
Edytowane przez Pieka dnia 31.03.2007 12:37:19

tak na szybko to skopiuj i wrzu? subheader.php z g?ównego do katalogu administration a ja za chwil? poprawi? ?cie?ke dostepowa w pliku bo po tych ciag?ych modyfikacjach testowych to juz sam nie wiem co mam
dopisane
w administration/article2.php wiersz 13 powinno by?
zamiast

Edytowane przez wlodekp dnia 05.05.2006 10:14:34

wlodekp.europa.pl
kanarek15
wgra?em ten plik subheader jest okey tylko teraz nie moge dodawac kategorii artykulow

z takim objawem si? spotka?em jesli brakowa?o jakiej? kolumny w tabeli article_cat2 przed chwil? zainstalowa?em to u siebie nowe i moge wszystko, wrzu? kopie bazy tylko tabeli article_cat2 zobacze

wlodekp.europa.pl
kanarek15

czy to jest to ?? :)
Edytowane przez Pieka dnia 31.03.2007 12:38:01

po kolei PA-zarz?dzanie stron?-kopia bazy danych-po prawej stronie z pod?wietlonej na granatowo listy, wybrane tylko fusion_article_cats_2 klikasz stwórz kopi? i chodzi tylko o zawarto?? tego pliku z kilkoma wierszami podglad, edycja, wklej.

wlodekp.europa.pl
kanarek15
no to tak zrobilem i to zapisalem na dysku ...

u góry nie widze tej kolumny
article_cat_sorting` varchar(50) NOT NULL default 'article_subject ASC o 16.16 wychodz? do domu od 17 bede dost?pny full prosze o dane Twój email gg na i ten plik zwrotnie prze?l? prawid?owy do za?adowania z PA.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl