ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,362
Najnowszy użytkownik: IgorKopr

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
13.05.2022 16:33:41
Raany boskie jestem kioskiem... MajsterBieda wrócił

MajsterBieda
25.04.2022 00:06:35
Matko Kozłoska to TO jeszcze istnieje???? Shock Angry Cool Pfft

krystian1988
24.02.2022 22:56:13
@khaman, pracuję w CZ to rozumiem Grin jak Przemek mam blisko do granicy Grin

krystian1988
24.02.2022 22:55:35
Chápu. Vždy můžete něco změnit, aby to bylo lepší.

khaman
24.02.2022 15:43:40
To se nevrati pane Havranek. Jak to Czesi mówią. Lata przestoju w rozwoju zrobiły swoje.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
eXtreme joke - kolorowe dowcipy
mateusz789
Witam.
Przeszukałem wszystko o eXtreme joke i nie znalazłem tego co potrzebuję więc proszę o Waszą pomoc.

Ja przerobiłem tego moda tak, że zamiast dowcipów mam wierszyki.
Chciałbym żeby po wejściu do każdej kategorii wierszyki były kolorowe tzn. 2 kolory na zmianę...
Być może niedokładnie to opisałem ale podam dwa zdjęcia przedstawiające to o co mi chodzi.

Tak jest:
http://img216.imageshack.us/img216/5976/terazdl8.png

Chciałbym tak:
http://img179.imageshack.us/img179/7995/potempz9.png

Jeśli ktoś mogłby mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny Wink


PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - bartek124 29.03 - 19:09
 
http://najlepsze-blogi.pl
MeTeo
Spróbuj się oprzeć na sposobie z komentarzy:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
 
mateusz789
Tylko gdzie to wstawić? Do jakiego pliku...
Myślę że to powinno być coś zmienione w joke.php szukałem tam ale nic nie znalazłem co by mi do tego pasowało...
Edytowane przez Milka dnia 29.03.2008 19:29:48
 
http://najlepsze-blogi.pl
MeTeo
W miejscu gdzie jest pobierany tekst wierszyka daj np.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Zastosuj to 2 podkreślone (musisz zrobić 2 nowe style w styles.css). Przed tym daj to z tym $i...
 
mateusz789
Kompletnie nie znam się na CSS... php jeszcze ujdzie ale też nie za dobrze...
Już mi dużo pewnie pomogłeś ale ja nie umiem tego wykorzystać :/ możesz mnie jakoś naprowadzić dokładniej co mam wstawić w css
 
http://najlepsze-blogi.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl