Zobacz temat
?atwiejsze dodawanie newsów przez u?ytkowników - przerobienie jednego pliku
|
|
bartek124 |
Dodany dnia 27.08.2007 17:37:54
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3264 Pomógł: 236 ![]() Data rejestracji: 26.05.2007 12:25 |
Witam. Chc? usprawni? troch? dodawanie newsów, dlatego zabra??m si? za przerobienie tej "dodawarki". I chcia?bym tak: doda? dodatkowe pola tzn. np Obrazek 1 Obrazek 2, Opis, Ok?adka itp. (w za??czniku daje obrazek jak to b?dzie wygl?da?) wiem gdzie dorobi? te pola. tylko ?eby potem po przes??niu wygl?da?o tak: Chc? poprostu doda? kilka pól, i ?eby po klikni?ciu w "Dodaj newsa" to si? sk?ada?o w jedn? ca?o?? tak mniej wi?cej jak to napisa?em i przychodzi?o do mnie w postaci kodu html. (wiem ?e troch? namiesza?em, przepraszam) A druga sprawa, to jak to przychdzi do mnie, to jak klikne przycisk edytuj to ?eby mi si? pokazywa?y dwa pola tzn tak jakby admin dodawa? newsa, co s? dwa pola. I ?eby w pierwszym polu pobiera?o tre?? z pierwszych ilu?tam pól (tyle ile sobie okre?le) a do drugiego pola ?eby pobiera?o ca?o??. Nie wiem czy to trudne do wykonania, bo mi si? wydaje trudne, ale wy jeste?cie profesjonalistami a ja zwyk?ym samoukiem ;) Z góry dzi?ki za odpowied? Obrazek http://img33.pico...0b8640.jpg Edytowane przez Pieka dnia 27.08.2007 18:26:29 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 08:29:33
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |