Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Szukam propozycji, bądź gotowych mod'ów (ale takowych póki co niestety nie znalazłem), które pozwolą zrealizować mi poniższy pomysł.
BARDZO potrzebuję wyświetlać różne panele nawigacyjne w zależności od link, który wybieram z menu nawigacji poziomej. Przykład:
1/ Klikając na link Artykuły_1 z górnego menu poziomego ładuję stronę Kategorie_artykułów_1 oraz po lewej panel nawigacyjny Nawigacja_artykułów_1.
2/ Klikając na link Artykuły_2 z górnego menu poziomego ładuję stronę Kategorie_artykułów_2 oraz po lewej panel nawigacyjny Nawigacja_artykułów_2 (oczywiście ukrywam jednocześnie Nawigacja_artykułów_1.
...itd. Analogicznie w kolejnych przypadkach. Taki właśnie układ logiczno-funkcjonalny jest mi bardzo potrzebny, a niestety nie wiem jak ugryźć ten problem. Bardzo proszę o pilną pomoc.
//Odświeżone na prośbę zainteresowanego, przenoszę z przedszkola - jantomEdytowane przez jantom dnia 10.04.2007 20:34:57