ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Brak foty w slideshows v2.0
xeo
Mam taki problem jak w temacie a mianowicie nie wy?wietla mi ?adnej fotki w slideshows s? tylko same tytu?y fotografii i link do galerii i nic wi?cej si? nie wy?wietla co to mo?e byc bo nic nie kumam.

www.mx.sq.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 12:48:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
xeo
No dzi?ki za rozwi?zanie problemu......................ale nadal nie dzia?a i nie mam poj?cia co mam zrobi???????????????????????????

www.mx.sq.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Wiesz na tym forum mo?esz poszuka? przewija? si? zwrot "Dzieci neostrady" kogo? mi to zaczyna przypomina.
A czytasz wogóle tematy gdzie co? napisa?e?? http://php-fusion...ad_id=6869 Twoja strona???
Odpowied?-zakrawa na cud.

wlodekp.europa.pl
xeo
U mnie to sie nie sprawdza jedna galeria czy dwie jeden......ze tak powiem h....?

A mo?e mi wy?lesz na maila tego moda do wielu galerii??

www.mx.sq.pl
ftp: zdzplock.europa.pl
u?ytkownik: fusion
has?o: fusion601
Jest tylko ten mod w postaci do skopiowania-do katalogu infusions(mod dzia?aj?cy dok?adnie z tej strony).

wlodekp.europa.pl
xeo
Problem tkwi w czym innym zapewne bo dalej ta sama sytuacja.BRAK FOTEKSad

www.mx.sq.pl
G?ówny problem tkwi w tym, ?e nie znamy adresu Twojej strony.
Nie podaj?c go uniemo?liwiasz nam sensown? i skuteczn? pomoc-bo w ciemno za chwil? mo?esz spodziewa? si? tylko braku odpowiedzi.

wlodekp.europa.pl
xeo
www.xeo.go.pl

www.mx.sq.pl
Usu? ten panel po ftp, i skopiuj nowy-nie nadpisuj-zobaczymy.

wlodekp.europa.pl
xeo
robi?em tak za karzdym razem i nic to nie dawa?o jak widzisz.

www.mx.sq.pl
To jest niemo?liwe. Taki objaw jak wyst?puje na Twojej stronie jest wtedy gdy, ?cie?ka do obrazka jest nieprawid?owa-bo napisy id? z bazy danych i s?. Wygl?da to jakby struktura katalogów fusion by?a zmieniona. Wejd? skype wp_365 pogadamy-mog? potrzebowa? dost?pu ftp.

wlodekp.europa.pl
xeo
Nie u?ywam skype ale mo?esz pisa? na GG:8288974.
A jak wygl?da sprawa z wag? fotek w galerii bo ja zwi?kszy?em do 250kB mo?e w tym tkwi przyczyna.

www.mx.sq.pl
1. Problem dotyczy Fusiona zaistalowanego na YOYO
-Wspólnymi si?ami ustalono, ?e dodawanie albumów nie tworzy normalnej struktury katalogu photalbum v 6.01 tzn. wszystkie fotki i miniaturki s? wrzucone do jednego WORA-photoalbum. Brak jest poszczególnych katalogów albumów:
album_1
album_2
album_3
Kolega zainstalowa? Fusion automatem instalacyjnym yoyo-s?dzi?em,?e mo?e tu tkwi przyczyna. Z racji, ?e posiadam stron? testow? na yoyo.pl postawi?em normaln? procedur? nowego, czystego Fusiona v 6.01.3. Objaw jest identyczny jak u Kolegi.
Wygl?da to tak, jakby nie dzia?a?a funkcja mkdir(php) tworz?ca katalogi poszczególnych albumów. Chmody katalogów nadrz?dnych ustawione do zapisu.
Galeria mimo innej struktury katalogów albumów funkcjonuje normalnie. (z blokad? powtórek nazw)
REASUMUJ?C:
DOPISANO W EDYCJI:
warunek jest taki
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
ale na yoyo jest zablokowane php.info i nie wiem, bo przy w??czonym SAFEMODE serwera mo?e to jest normalna reakcja tworzonej galerii Fusion.
OSTATECZNA UWAGA KO?COWA przed chwil? za??czy?em u siebie na serwerze SAFEMODE i wszysko wygl?da tak jak powy?ej opisywa?em, styl galerii b?dzie bez wyró?nienia albumów-co za tym idzie nale?y wybra? mod dla galerii z jednym albumem.
Edytowane przez wlodekp dnia 12.08.2006 11:29:32

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl