ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
News
Jimmy
Witam. Dodaje sobie na stronie newsy jest wszystko ok, ale czy mo?na zrob? tak aby menu mo?na skofigurowac tak jak w jportal, tzn aby newsy b?y widzoczne w kaegoriach menu. Czyli je?li w menu mam pozycj? fotki mp3 i humor, to jak dodam newsy do humor to aby tam sie zapisa? i jak kto? w chodzi na stron? klika na menu i ma wszystkie newsy dodane do humoru itp mam nadziej? ze jasno napisa?em

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 18:13:54
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Newsów nie mo?na dodawa? lecz komentarze... a tak przy okazji, to u?ywaj j?zyka polskiego podczas pisania postów.
Edytowane przez as dnia 06.08.2006 17:22:46
as

Jimmy
No to widz? ?e jeszcze wszystkiego nie wiesz. Sam doszed?em do tego. O to link o co mi chodzi?o www.emule-rmvb.be...

as
Wszystkiego nie wiem, bo jak czytam takie co? jak b?y widzoczne w kaegoriach menu, to nawet szyfranci z CIA mieli by k?opoty z doj?ciem do sedna sprawy.
as

Jimmy
Jak kto? p?ywa? nie umie to mówi ?e woda za ?adka. Wiem pope?ni?me b??dy i przepraszam. Jak znajd? czas napisz? jak to si? robi.

as
Przeca to co Ty masz na stronie to nic innego jak wyci?gni?cie adresów do poszczególnych kategorii newsów i dodanie tych adresów do Menu w postaci linka pod jakim? tam opisem. To jest ?adna nowo?? i ?adne odkrycie... to ju? by?o omawiane i trzeba by?o tylko napisa? poprawnie i zrozumiale post przewodni w którym zawar?e? swoj? pro?b? o pomoc.
as

Jimmy
Ju? nie rób si? tutaj najm?drzejszym, bo nie wiedzia?e? jak pomóc a zwlasz win? na b??dy. Tak jak pisa?em Jak kto? p?ywa? nie umie to mówi ?e woda za ?adka

as//... w ?adnym ze swoich postów nie u?y?em s?owa b??d. To Ty si? tylko do b??du przyzna?e?, bo si? do niego poczuwasz widocznie. Ko?cz? ten temat, bo dyskusja staje si? daremna a Twoj? (bardzo bystr? osob?) wci?gam do kajetu Bystrych Osób i wiedz, ?e b?d? w stosunku do Ciebie bezwzgl?dnie stosowa? zapisy Regulaminu Forum o poprawno?ci formy postu (chodzi o staranny i zrozumia?y j?zyk) i jego stosownej gramatyce
Edytowane przez as dnia 06.08.2006 18:07:35

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl