ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
dodawanie w menu
Sebastian33
Witam mam php-fusion ale niewiem jak rozbudowa? menu chcia?bym doda? nowe podstrony w menu z innymi kategoriami i niewiem jak to zrobi?. Z góry dzi?ki

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 14:25:16
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pawson91
PA>Strony Informacyjne

a pozniej dodajesz odpowiednie linki do menu strony itp
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
szer
Hmmm kolega pyta? o menu Pfft. Czyli nawigacje. Wchodzisz w Panel Admina > Zarz?dzanie Stron? > Menu Strony

I dodajesz tam w?asne linki. Jesli chcesz doda? kategorie (pogrubiona nazwa linku) to podaj nazwe a w adresie daj '---'(trzy my?lniki pokolei). Je?li chcesz doda? poziom? kreske (hr) to i w nazwie i w adresie dodajesz '---'

Swordstalker
Witam, mam podobny problem co Sebastian33 mianowicie, doda?em ju? kategori?, dodaj? podkategori? tylko, ?e nie wiem jak to wyedytowa? Pfft i jaki adres URL wstawi? ?eby pokazywa?a mi si? np. taka czysta strona któr? móg?bym wyedytowa? w HTML'u dodaj?c ró?ne tabelki, zdj?cia itp. taki rzeczy zwi?zane z cz?onkami klanu xP mam nadziej? ?e mniej wi?cej mnie zrouzmieli?cie i prosz? o pomoc. Btw. przepraszam je?li za?miecam topic, ale wydaje mi si? ?e mam podobny problem i nie warto tworzy? nowego topicu Wink

MeTeo
nie rozumiem... czysta strona?? PA => Zarzadzanie tre?ci? => strony informacyjne. tam piszesz sobie w html, php czy w jeszcze innym jezyku podstrone. jak zrobisz zatwierdzasz i masz link ktory dajesz do nawigacji. a jak? kolega wyzej napisal Smile

Swordstalker
Dzi?ki, skuma?em Grin

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl