ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Skrypt zmiany struktury katalogów zdj?? po zmianie safe_mode
khaman
Wiem.... temat ju? przewa?kowany. Brak miniaturek w galerii po aktualizacji na serwerze. Z ca?ego przeszukanego forum wiem ju?, ?e przyczyn? jest "safe_mode". Brak miniatur i odno?niki do fotek do katalogów.
album_1
album_2

Znowu po w?aczeniu safe_mode mog? by? problemy z wgrywaniem niektórych rzeczy (nie wiem nie znam si?, przyznaje...) Admin napisa? mi na pro?be w?aczenia safemoda:

Oczywiscie ze jest wylaczone (safemode)! przeciez wlaczenie zabezpiecza serwer i nie ma mozliwosci polaczenia zewnatrz, prosze dokladnie zapoznac sie co oznacza safe_mode i co oznacza "off" a co "on"

Mo?liwe ?e równie? skopa?em aktualizacje... przypadkowo wgra?em starsz? ni? nowsz? Sad Lecz pliki i baza zosta?y przywrócone.

Problem fotki w pojedynczym katalogu... a nowe tworzy w albumach i po r?cznym przerzuceniu nie ma problemu.... jedynie te 200 zdj??...

Próbowa?em u?y? inf photo converter, ale bez rezultatu.... Pozostaje r?czne przerzucanie (co dzia?a, lecz jest pracoch?onne...)

W akcie desperacji mo?e jednak jest co? co da si? zrobi? szybciej? Nie uda?o mi si? znale?? tego na forum. Walcze z tym ponad tydzie?.... Nie uda?o mi si? wyszuka? czego? co przekonwertowa?o by fotki do albumów

album_1
album_2

PW od moderatora:
  1. Zmiana nazwy tematu - Pieka 01.08 - 00:41

Edytowane przez Pieka dnia 01.08.2008 00:56:47
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 20:24:07
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Nie ma czegos co zrobiloby za Ciebie w/w czynnosc. Pozostaje reczna zabawa z 200-ma fotkami, co wcale nie jest jakas zawrotna iloscia. Swego czasu przenosilem recznie wieksze ilosci i jakims cudem nadal zyje Wink
Edytowane przez Pieka dnia 01.08.2008 00:57:19
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
khaman
Tego si? obawia?em, skoro nie uda?o si? znale??... Pozostaje d?ubanina....
Edytowane przez Pieka dnia 01.08.2008 00:57:31
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

bartek124
Dziwie si?, ?e jeszcze Digitanium nie zapisuje gdzie? do bazy statusu safe_mode.
Wtedy nie by?oby ?adnych problemów z przenosinami, nagl? zmian? safe_mode itp.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
khaman
bartek124 napisa?/a:
Dziwie si?, ?e jeszcze Digitanium nie zapisuje gdzie? do bazy statusu safe_mode.
Wtedy nie by?oby ?adnych problemów z przenosinami, nagl? zmian? safe_mode itp.

W?asnie... straszna niedoróbka, mo?e w 7-ce poprawi?....

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl