ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[Zlecenie] Rejestracja nowych uzytkownikow SMS
de_gie
Chcialbym zeby np. tak jak na stronie http://3gmobile.b... jest rejestracja nowego uzytkownika i zeby sie zarejestrowal musi wyslac smsa by zdobyc kod powiedzmy za 1 z? i zeby ta kasa szla do mnie. Jak w ogole zaczac takie cos bo nie mam pojecia od czego zaczac itp. itd.? Moze jakis skrypt jest do tego? Prosze o pomoc bardzo!
Edytowane przez Pieka dnia 13.01.2010 15:17:24

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 15:07:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrroger
Ja sam nie spotka?em si? na forum z tak? modyfikacj?. Byc mo?e zrobi? j? admin tamtej strony i nie upubliczni?. Dlatego najlepiej jak napiszesz do niego i spytasz si? czy Ci ten mod udost?pni (ew. na jaki? warunkach).
Albo z?ó? zamówienie na forumWink

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
de_gie
za pieniadze to wielu zrobi a ja niemam pieniedzy i chcialbym je miec potrzebuje wiedziec jak to zrobic mysle ze to nie takie skomplikowane dla tych co troche lapia programowanie mysle ze ktos sie znajdzie na forum i pomoze!

Zwiazane z zarobkiem i niejako zleceniem, wiec przenosze/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 27.05.2007 12:32:56

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Mo?e najpierw to zainteresuj si? co to za us?uga u operatora bo 70% tej kasy zostanie u niego a czy zaw?e akurat z Tob? umow? na tak? us?ug? to ju? zupe?nie inna sprawa.

wlodekp.europa.pl
piotrek99
ja mogbym pomoc prosze zeby autor postu czyli @de_gie odezwal sie na PW lub w tym poscie ja napewno pomoge

marcio15
Od?wie?am temat, poniewa? przyda?aby si? taka wtyczkaPfft.

MeTeo
Z tego co wiem to jest co? takiego jak kody wapacz. Generuje on jaki? tam póle kodów nale??cych do Ciebie. Dodajesz 1 pole do rejestracji i ustawiasz akceptacj? rejestracji przez admina. Sprawdzasz czy taki kod jest u Ciebie i dodajesz...

P.S Nie korzysta?em nigdy z wapacza, ale jak ju? co? zrobisz to opisz jak to wygl?da ;D

Pozdrawiam

marcio15
Tak, ale je?li rejestruje si? du?a liczba u?ytkowników dziennie to co? I jeszcze by si? wszyscy niecierpliwili z akceptacj? ich kontaPfft. Mo?liwe by by?o napisanie skryptu, który sprawdza?by kod wpisany przez rejestruj?cego si? u?ytkownika z kodem znajduj?cym si ? na stronie kodów wapacz?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl